reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Haust, bardzo mi przykro ale zgapiam od Ciebie pomysl! Super to jest!! :)

Kum, to nie jest tak, ze ja ciagle do niej mowie czy z nia przebywam:) ma swoje minuty samotnosci, robie obiad, sprzatam, ogladam cos w tv.. Wtedy ona zajmuje sie sama soba:)

No coz, zmusic jej nie zmusze do spania;) ja nawet nie chce jej zmuszac, niech nie spi... Ale niech nie robi awantur:) dzis zasypiala 3 razy i 3 razy zrobila mi meeeeeegggggaaa awanture:/ a teraz wlasnie sciska mi suta... Ała:///
Trafil mi sie taki a nie inny egzemplarz i musze to przetrwac:)

Dobranoc, mam taka nadzieje:D

Mamo b mój egzemplarz do niedawna był łatwy w obsłudze. Tydzień temu były 3 dni marudy a dziś koszmar jakiś.
Zasypianie z awanturą i cycem.

witajcie, witam nowa mame!

mamo b a slyszalas o takim okresleniu high need baby? moze Twoja Laura jest wlasnie high need? :-)

s.michalina o ja ci krece! toz ty swietna wycwiczona laska musisz byc od tego biegania!
nie to ze narzekam, ale moglaby moja Oliwia dac mi troche popalic, moze szybciej bym zgubila te nadprogramowe kilogramy :-D

elifit mija Liwka tez tak patrzyla w nicosc, ale ja mam dzieci aniołki wiec zawsze mnie to rozczulalo :-)

Kasiuchna, to by pasowalo do Laury:)

Ehh, nikt nie powiedzial ze bedzie latwo:) cos za cos.. Piekne usmiechy bezzebne przez cale dnie, a potem istny armagedon:D w sumie to by bylo za nudno z grzecznym dzieckiem, haha:p

Oczywiscie nie usnela, chichra sie do ojca:D

Mamo b łącze się w bólu. Moja dziś tylko w chuście śpi. Oo teraz przy cycu usypia. My też dziś czytalismy bajki i nawet zainteresowana była.

Michalina moja też nie lubi hałasu i światła. Wkurza się wtedy. Wyganiam Aru bo to on głównie jej przeszkadza ale i na mnie fuknie jak coś mowie.

Ale zapachy mam w domu..
Czeko..czeko.. :p

Dziewczęta moje dziecko widzi duchy tudzież Anioły. Dziś przy jedzeniu odrywała się od cyca i spoglądała w nicość i się do nicości uśmiechała. I tak kilka razy o_O

Elifit, a wiesz o tym, że podobno dzieci widzą Anioły? Mam znajomą, której zmarło dziecko w wieku ok 2 lat. Potem miała następne dziecko, ale jakoś tak nie bardzo opowiadali tej Małej o zmarłej siostrzyczce, bo to było dla nich bardzo trudne i stwierdzili, że jak będzie starsza to jej wszystko opowiedzą. I ta Mała jak miała ok 3-4 latka bawiła się i gada sobie, gada i w końcu mama się jej pyta z kim rozmawia, a ona jej na to, że z siostrzyczką Anią bawią się lalkami....
Zresztą mój wujek podobno widział i często rozmawiał z dziadkiem jak był mały.

Michalina Ty jeszcze w jakim maratonie na wiosne wystartujesz :-D

Prezenty....też już szukam. Starszak zainspirowany reklamami w tv oznajmił, że chce lego city od Mikołaja :cool:

reklama
To polecam ksiazke " pomiedzy swiatami"" lub " juz cie nigdy nie opuszcze".
Prezenty.... w tym roku mam latwo- spedzamy swieta sami. Dla dzieci obgadane, dla meza ide bankrutowac na perfumach. Nie wiem tylko co psu kupic.

Do góry