reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Witam wszystkie przyszłe mamusie, nie bardzo wiem jak mam tu pisać:)ale próbuje. Czytam wasze posty ale niestety nie wiedziałam jak się odezwać. To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona i boję się cały czas, żeby coś nie zrobić, żeby nie zaszkodzić. Nie mam za bardzo z kim się podzielić obawami, może jestem przewrażliwiona ale cóż zawsze to ten pierwszy raz:) pozdrawiam:-)

reklama
Angelika2014 ja też się strasznie boję , panikuje jak mało kto ale znowu dlatego że to moja 3 ciąża , 2 poprzednie skończyły się niepowodzeniem , ale teraz jest dobrze dzidziuś jest silniejszy , biorę tabletki na podtrzymanie i czekamy :) Niedługo kończy się ten najgorszy dla nas czas pierwsze 3 miesiące ciąży :)

Postaraj się uspokoić bo dzidzia wszystko czuje :-)
Myśl pozytywnie :) i napewno wszystko będzie książkowo :)

temat główny: mdłości ciąg dalszy widzę ;) super, znaczy że nadal w ciąży jesteśmy hihihih. A tak poważnie, to już mnie te mdłości zaczynają wk....ć. Tez jem na siłę, bo jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Kibelek zaliczyłam do tej pory tylko raz i szczegóły Wam oszczędzę, bo to była masakra z 2 latkiem przy sobie....
Ja mam tylko drugi dzień mdlości, a już mam dość. Znalazłam sposób - cały czas coś gryżć, wtedy nie mdli. Ale od tego dupa rośnie :no:

Witam wszystkie przyszłe Lipcowe mamusie ;)
Ja 7 Lipca 2014 mam zostać mamą :) także chciałabym się dołączyć :):)
Witam witam! :tak:

Hej dziewczyny
Wiecie na której stronie są takie suwaczki, które biorą pod uwagę inne parametry, a nie datę ostatniej miesiączki? Mój suwaczek źle pokazuje...
na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com byłaś?

Ale nas zatrzęsienie! Witam nowe Dziewczyny!

Ja dziś mam powera - aż się sama sobie dziwię:szok: Póki co mdli mnie bardzo delikatnie, więc wstawiłam rosołek - mam wenę, więc pewnie wyjdzie pyszny:-D Wstawiłam pranie, ogarnęłam sypialnie. Zaraz pakuję prezent dla Młodej. Dziś u mnie "matki boskiej pieniężnej", więc mogę się rozejrzeć za czymś na tyłek na Święta:tak: Jak tak dobrze się czuję, to muszę to wykorzystać i pewnie wezmę się delikatnie za porządki świąteczne, póki co w szafkach, bo tam i tak się tak nie kurzy.

Ja w tym roku mogę zapomnieć o jakich kolwiek porządkach przed świątecznych :-)
Zalecenia od lekarza to najlepiej nie oddychac :-) leżeć leżeć nawet się nie ruszać , jestem zdana na to co mężuś w domku zrobi :-)
mimo wszystko leżenie po jakimś czasie wydaje się bardzo męczące :tak:

Co do ubrań muszę inwestować już w większe rozmiary bo apetyt na czekoladę robi swoje :tak:

http://

reklama
hej dziewczynki, dawno mnie nie bylo bo mialam problemy z netem i ledwo mi sie strony ładowały.
widze ze coraz wiecej lipcówek w naszym gronie, serdecznie witam :)
ja bylam dzisiaj na pobraniu krwi i o zgrozo pierwszy raz w zyciu zemdlałam a pozniej jeszcze wymiotowałam, ale ze bylam na czczo to nie mialam za bardzo czym, i siedzialam tam w tym zabiegowym jak głupek blokujac kolejke;p ale pielegniarka byla bardzo mila wiec nic sie nie stalo. za tydz ide załozyc karte ciazy i beda juz wyniki, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, dostalam tylko glukoze no ale to wiadomo odrazu, mialam 90, wiec chyba dobrze bo norma z tego co sie oreintuje chyba cos ok 126? wiecie cos na ten temat?
Mdli mnie od czasu do czasu, no i cyce to jest cos okropnego :D dalej biore lutke i czekam do czwartku :) Pozdrawiam gorąco :*

Do góry