reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej ja też tylko na chwilę,jak mam wszystkich w domu cały dzień to nie wyrabiam :-o

Jeszcze za chwilke chrześcijan na nocke przyjeżdża wiec będzie jeszcze weselej ha ha:)

Miłego popoludnia:-)

reklama
Agulam co za chrześcijan przyjeżdża?? :D

W aucie jak w wózku tylko bez kocyka, ale my krótkie trasy robimy. jak gdzieś dalej jedziemy to body, bluzka z długim rękawem, i spodnie przykryte kocykiem zdejmuje w środku.

My do fotelika jedną warstwę i kocyk. Strasznie się poci mimo tego.

My chrzciny też szybko organizowalismy, ale chrzestni wiedzieli jeszcze w ciąży. Zapytałam najważniejszych gości czy im pasuje a w kościele są chrzty 2 razy w miesiacu, więc też problemu nie było.

My na krótkich trasach też Natalię w kombinezonie jesiennym wozimy lub w kurtce jesiennej. Nie jest spocona, no ale to góra 15 km robimy. Jutro jedziemy do siostry (70 km), więc pojedzie w body, bluzce, legginsach i skarpetkach. Ubiorę kurtkę zanim wyjdziemy z auta lub mocno otulę kocykiem.

Natalia jeszcze w gondoli i chyba damy radę zimę w niej przejeździć :tak:

Właśnie - Agulam chrześcijan przyjeżdża? Znaczy się, że chrześniak czy kto? :-)

Za godzinę ma wpaść stary kumpel męża - chyba nervosol sobie łyknę ;-) Gościu ma tak wkurzaj...e podejście do życia, że brak słów :sorry:

Ostatnia edycja:
Mój m rozgrzewa auto przed wyjazdem dłuższym i wtedy w samym body i ewentualnie sweterek. Ale jeszcze zima nie nadeszła żeby grzać

Haust wyjdź gdzieś i mu dzieci zostaw haha :D

Ostatnia edycja:
dobra, przyznać się! która rzuciła urok na moje grzeczne, ułożone dziecko?! :eek: rany, padam na cycki. Na szczęście mały terrorysta już śpi. Idę sobie otworzyć karmi żurawinowe, bo zasłużyłam na nagrodę za wytrwałość i cierpliwość ;-)

reklama
Lilia 30 min zajęcia, potem z 5-10 min jacuzzi na ogrzanie się, kąpiel, cyc i spanie

Makota do samochodu na długą trasę tak jak po domu, do sklepu, przychodni zakładam dodatkowo polar i ciepłe skarpetki i odkrywam kocykiem, grubość i szczelność okrycia zależy od temperatury. W samochodzie klima na 21-22 stopnie.

Dziś byliśmy na sali zabaw, Ola szczęśliwa, Zuzia tez się wygadala do kulek i lampek :-) odkryła stopy, kolana, uszy i ze zabawki można jeść...

Do góry