reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Skakanie w gumę to gdy starsze byłyśmy, w nogę z chłopakami to nawet mając 15lat grałam. Fakt ze stalam na bramce bo faulowalam, ale gralam :D
Wcześniej były ploty.

Pamiętacie "domy" w krzesel i koca? Ile czasu ja w takiej bazie spędziłam :)

Siema!

Tez bawilam sie w "chlopackie" zabawy :) raz posikalam sie ze smiechu przy kolegach ;D

Das obudzil sie przed 6. Zjadl i przysypial, wiec odlozylam go do lozeczka. Wiercil sie i zasnal w poprzek lozeczka... Przesunelam go, oczy jak 5 zl i zabawa...

To gdzie sie podzialy te dziewczyny ksiezniczki co baly sie wyjsc na podworko zeby paxnokci wlosow nie zniszczyc czy sukienki he ja tez jezdzilam na rowerze zeby pograc w pilke z chlopakami ja Lila bylam na obronie:) wczoraj tez sobie piwko bezalkoholowe na mecz strzelilam he i Franiu mnie zaskoczyl obudzil sie tylko o 1, 3,30, i o 5,30 a wstal o 7 i spi z powrotem:) a wczorajszej nocy wszystkie godziny na zegarze widzialam:) ja tak o sobie ale mam straszna skleroze.

Myszy tylko w nocy sie boje:) jedna mi w nocy na poduszke przychodzila siadala i patrzyla na mnie:)

Tusiaczek podziwiam za przeprowadzke szybka i to z maluchem .

Szukam malemu jakies fajnej zabawki edukacyjnej i nie wiem co sie sprawdzi bo w sumie to nie ogarniam tematu i nie wiem co pomoze mu sie prxy okazji rozwijac.

Hej
Ja miałam 2 siostry wiec zabaw chłopackich mniej było,lalkami po mnie bawi się teraz Ola.zawsze zazdrościlam koleżance która miała starszych braci;)za to teraz nadrabia moja Ola bo w otoczeniu same chłopaki,sukienki lubi Ale z pistoletem tez biega;)elegancka chłopczyca z niej;)

Szykujemy się właśnie na basen,ćwiczy tylko Ola ale musze jechać z całą 3 bo nie mam zkim zostawić.miałam z nimi wejść ale odpuszczam bo po pierwsze nie wiem czy ich ogarnę sama a po drugie leci mi z nosa,drapie w gardle,i Hania tez coś poki****e.

Miłego dnia:-)

reklama
Ja się bawiłam i lalkami i szalałam na podwórku. Mam na pamiątkę żużel w kolanie [emoji56] jak za szybko weszłam w zakręt na rowerze.

Dawno nie widzialm żużlowej drogi [emoji39]

Skakaliśmy w gumę, łapaliśmy żaby, budowaliśmy szałasy, bawiliśmy się w chowanego o zmroku i w podchody [emoji57]

Ale to były fajne czasy [emoji5]️

Do góry