reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kartki lubię wysyłać i na każde święta wysyłam, fajna tradycja. :tak: Ale nigdy nie myślałam o kartkach "wizerunkowych". Hmm te święta się do tego idealnie nadają.

Jutro mam szkołę i egzamin. Właśnie skończyłam robić film na zaliczenie. A jeszcze notatki mam nie ruszone, dobrze, że wcześnie wstajemy :tak:

Undomiel - włosy!!! Ja planuję iść do fryzjera w mikołaja - taki mój prezent dla siebie :laugh2:

Katka - udanej kąpieli, niech mąż biega - to dla zdrowia ;-)

Hobbit mnie zanudził, do 2 części nawet nie podchodziłam.

Ktoś na forum tutaj polecał fotoksiążki za 19zł - zrobiłam, przyszła i muszę przyznać, że rewelacja!!! :laugh2:

Dobranoc

Aha i tak na marginesie, to fascynuje mnie o co chodziło z tym chodzikiem...:confused:

reklama
A ja mam takie spostrzeżenie małe...Ta "afera" na fb strasznie rozruszała forum. Czyż nie ?;-)

Katka, uśmiałam się do łez czytając o Twoim mężu biegającym po schodach . Aż mój własny się zainteresował, ale nie wiedzieć czemu nie podziela mojej radości?;-)

Makota, o co chodzi z miną kaszkową? Czy to też z fb?

Fotoksiążka fajna rzecz. Problem tylko taki,że wszystkie zdjęcia trzyma mąż a praktycznie nie mamy chwili,żeby razem usiąść nad tym. Szkoda, bo ostatnio w Empiku też promocja była.

Właśnie dostalismy maila,że w przedszkolu są chyba wszy:wściekła/y:
Czy będzie kiedyś spokój? Ospa, wszy , co jeszcze......?

Trudno spamiętać co komu odpisać.
Michalina znajomi kiedyś na bal przebierańców przebrali się za rodzine flinstonów, dzieciaki za dinozaury. Super wyglądali.

Kaszek nie dawałam córce, teraz tez nie będę. W i tak jest wagi ciężkiej [emoji55]
Tusiu jak przeczytałam o krokiecie to aż oplułam telefon.
Jejku jak ja nie lubię życzeń św SMS. Tragedia. Najlepiej jeszcze jak ktoś zapomni podpis zmienić.

Dobry wieczor! dawno i mnie nie bylo, problemy malzenskie mnie zatrzymaly, caly wolny czas poswiecalam na awantury z mezem - teraz sie do niego nie odzywam wiec bede miala wiecej czasu :-)

nie jestem w stanie nadgodnic wszystkiego ale widze ze cos tam sie zadzialo niefajnego, ktos jest w stanie mnie wprowadzic w temat? i jak dolaczyc do grupy na fb?

pisalyscie cos o kalendarzach za 19 zl - mozecie podrzucic namiar? bede wdzieczna.
musze wymyslic jakis prezent do max 20 zl dla siostry.taki fun wymyslila i kazdy losowal jedna osobe z naszej sporej rodzinki i musimy sobie kupic cos wyjatkowego ale wlasnie w takiej cenie - macie jakis pomysl?

Ahaha Doti w tamtym roku tak mialam z zyczeniami. Dostalam zyczenia z podpisem np zycza michal ewa kowalscy... A oni sie nazywaja np karol iwona nowakowie:D padlam!

Cos wyjatkowego za 20zl, hmm ciezko:/ ja w ogole nie mam glowy do prezentow:/

Temat toczyl sie o kaszkach:p ale mysle, ze juz jest lepiej:)
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Mika cieszę się że sprawiłam komuś radość :p ja się sama z biegającego męża w duchu śmiałam hehe
W naszym przedszkolu była jelitówka. Nas ominęła bo Nati chora w domu.

Lilla takich zwierzątek to nikomu nie życzę :p

Michalina film??? Co ty studiujesz? Hę?

Do góry