• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ooooo matko dobrnelam do konca,szok dawno tyle nie bylo. Maz sie wlasnie przebudzil i popukal sie w glowe ze czytam zamiast spac a ja lubie i niech spada:-)
Mi sie wydaje,ze jak ktos pisze o nowych umiejetnosciach swojego dziecka to nie po to zeby dolowac inne mamy tylko odruchowo dzieli sie tym co nowego ale fajt kazdy ma inne odczucia i trzeba to szanowac.
Lilla jeszcze raz zdrowka dla Was obu.
Katka zazdroszcze takich kapieli bo ja jak zawsze wejde to maz tlucze czy sie tam nie utopilam i wole wyjsc niz tego sluchac co 5 min.
Jagodka szkoda ,ze nie bedzie Cie na bb. Nie wiem o co tam poszlo i wole nie wiedziec. Dzieki za kazde mile slowo na forum i pomoc.....
Nic ide spac bo maz co vhwile oczami strzele co ja tam klepie.....

Dobry wieczór

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow, małych i dużych:)

Katka ja też tak biegam czasami góra dół he he

U Oli w przedszkolu w tamtym roku wszy były na tapecie,a fuj,nie wyobrażam sobie w Oli włosach do pasa:-o
Aż mnie wsio swędzi....:-D

Dzionek miło spędzony,w południe pojechałam do mamy z dzieciakami i wróciliśmy wieczorkiem:-) ale się zrelaksowalam:-)

Co do wanny to relaksuje się raz na tydzień,a tak to szybki prysznic.dziś leżałam w wannie,maseczka na twarzy a obok gadająca Ola:-D i mówi ale brzydko wyglądasz B-)

Niedawno założyłam konto na fb żeby dołączyć do was,ale nie zdążyłam chyba...a szczerze to ciekawa jestem o co poszło....

Spokojnej nocki,żeby dzieciaczki dały wam pospac

Agulam ale ja też biegam hehe dlatego leżąc w tej cudownej wannie sobie myślałam że dobrze mu tak.:-P niech polata, wcale mi nie szkoda :-P

Dobra idę sobie bo mnie tu za dużo dziś :-D

Ale mam chrapiacy duet nad uchem. Młoda je. 19.30-0.30 To jest 5h jeśli dobrze liczę. Zawsze tak jest ze gdy już przysypiam na filmie to ona się budzi na jedzenie. Będę spać później :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry