julia0903
Fanka BB :)
Jeju dziewczyny czytalam chyba z 3-4 godz. zeby dosc do konca;p;p
Makotka
witaj w klubie nasza coreczka ma 3,5 roku a dopiero w sierpniu slubowalismy
mielismy inne piorytety
dziecko, potem zeby miec gdzie mieszkac,slub i kolejny potomek, corke urodzilam jak mialam 26 lat
a wczesniej oprostu tego nie czulam...
Gdy nadal bedziesz panna gdy urodzisz dziecko to w szpitalu dzidzius ma wpisane nazwizko mamy, jak pojdziesz ja zarejestrowac do UC pojdziesz z partnerem to on potwierdzi ze ma byc jego nazwizko,i jaki adres zameldowania..(ja dalam meza nazwisko i jego adres, bo tu mieszkamy a po slubie ja rowniez zyskalam ten adres i nazwisko) jakos nieodczulam dyskomfortu ze dziecko inne nazwisko tylko gdy szlam gdzies z corka np. do lekarza i pada pytanie "nazwisko" ja pytam sie kogo haha
Witam nowe przyszle mamusie
Szamragd gratuluje blizniakow
i szkoda ze na takiego palanta trafilas;/ ale moze jednak dojrzeje i wroci? zycze ci zeby ulozylo sie po twojej mysli
Agamemnon co jest z toba? jnapisz bo martwie sie
a caly czas czekam na wiesi od Ciebie.
Ja z dnia na dzien po malu czuje sie coraz lepiej wiec mam nadzieje ze poprawie sie w udzielaniu
Co do momentu ciazy, czasami niestety niejest to zalezne od Nas lub poprostu nieczujemy tego i tyle
wszystko jest indywidualne, wazne jest osiagniecie tego Celu a nie wieku
Makotka
Gdy nadal bedziesz panna gdy urodzisz dziecko to w szpitalu dzidzius ma wpisane nazwizko mamy, jak pojdziesz ja zarejestrowac do UC pojdziesz z partnerem to on potwierdzi ze ma byc jego nazwizko,i jaki adres zameldowania..(ja dalam meza nazwisko i jego adres, bo tu mieszkamy a po slubie ja rowniez zyskalam ten adres i nazwisko) jakos nieodczulam dyskomfortu ze dziecko inne nazwisko tylko gdy szlam gdzies z corka np. do lekarza i pada pytanie "nazwisko" ja pytam sie kogo haha
Witam nowe przyszle mamusie
Szamragd gratuluje blizniakow
Agamemnon co jest z toba? jnapisz bo martwie sie
Ja z dnia na dzien po malu czuje sie coraz lepiej wiec mam nadzieje ze poprawie sie w udzielaniu
Co do momentu ciazy, czasami niestety niejest to zalezne od Nas lub poprostu nieczujemy tego i tyle
a dlugo byliscie razem ? domyslam sie ze nie bedzie ci latwo ale dasz rade my KOBIETY jestesmy silne 
Jakby nie ten wiatr to Klaudia by poszła na sanki pewnie.
Musze ogarnąć wszystko, bo wszędzie mam prezenty po wczorajszych mikołajach.