reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

My się dopiero usypiamy i chyba nie będzie kąpieli. Dzień spokojnie, zapakowalam prezenty i spakowalam nas na wyjazd, jutro wieczorem jedziemy do rodziców.

Dobrej nocy:*

reklama
U nas tez wrzaski...m a zasypianie to masakra..

Bylam na zakupach dla małego i nakupilam troszkę . Desery wzięłam gerbera,zupy bibovita a mięsne hipp. Zobaczymy jak mu posmakuja. Widziałam fajne te sloiczki hipp na dobranoc,ale narazie nie brałam...

Dolanczam. Moj zrobil 40 minut drzemki o 20 i wstal. A ze goscie poszli ok 22 to moj nie spi. Starszak tez. Przez tydzien mam 2- go psa. Brakuje mi zakupow spozywczych na swieta. Goscie psowi pozostawiali nam prezenty pod choinka i mi glupio. Grrrr. No i 2 zab przebil dziaslo.

Dziekujemy za poprzednie gratulacje aczlolwiek moja piers do gratulacja sie nie dolancza....

Nie bo to musi być jakaś faza przejściowa. Obudziła się i jak od razu nie przyszedł ktoś to znowu SYRENA.
Gada baba bap ba non stop
Drze się aaarrrhhh
Włącza syrene i maaamaa muuumaaa.
To musi być jakiś skok bo wcześniej taka nie była :confused:

No nic dobranoc :)

reklama
Do góry