reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Cześć

U nas też spokojnie aczkolwiek przed Wigilią bardzo stresująco. Pewnie dlatego że pierwsza Wigilia u nas i logistycznie zielona byłam.
Zuza cały czas maaaammaa także ten ;)
Dziś dopiero odpoczywam :)

reklama
Fajnie było wczoraj na Wigilii, o 20 pojechalismy na podkarpacie. O 23 już byliśmy na miejscu więc mega szybko, ruch był znikomy. :) mel sprawuje się cudnie choć mamy problem z zasypianiem wciąż.

Elifit Zuza wymiata :)

Limonka chwalimy.

Gib jeżeli to była jedyna szansa żeby wspólnie spędzić święta. :)

W kościele mamy fajnego księdza. Zakon franciszkanów i proboszcz jest w dechę. Mszy nie prowadził, ale komunie dawał i potem wracał "na zaplecze" to kciuki w górę nam wystawiał :D Do takiego kościoła aż chce się chodzić.
Rodzina mojego męża to fajni ludzie wiec obiad tez się udał. Zolka ciągle na rękach była uśmiechnięta.

Hej koleda, koleda! :D

Das u mojej mamy zachowywal sie super. Moja siostrzenica lat 6 dalej wierzy w mikolaja. Gdyby nie ona swieta bylyby nudne :p chyba tylko dzieci czuja magie swiat...

U tesciow das sie darl i chcial byc tulony przeze mnie (on tak spedza wieczory i noce) tescie mieli wlaczone swiatlo i tv, wiec my z dasiem tulilismy sie w innym pokoju... Nie czaje takiej wigili. Z domu znam inna. Ich strata...

Dzis obiad u tesciow. tematy poruszane na obiedzie dotyczyly podobienstwa dasia do m. Wygrzebali album i mowili ze koloru oczu nie widac (ich chyba boli ze das ma kolor oczu po mnie)

Potem wpadla siostra z rodzina. Siostrzenica zajarana, bo mikolaj zostawil cos pod nasza choinka (ciastolina w uszkodzonym pudelku. Nawet tego uszkodzenia nie wylapala)

Jutro do mojej mamy i siostry i po swietach

Ale szczegolowy opis :p

Mam nadzieje ze wasze swieta sa wymarzone ;)

Hej cieszę, się że w miarę na spokojnie wszystko.
Gib też bym się pewnie wkurzyła.
Elifit i tak szacun za zoragnizowanie wigilii ja tez bym się pewnie stresowała gdybym miała robić dla większego grona :)
Lilla super, że wszystko się udało :)
Makota u mnie też wszyscy porównują Julcie do męża, ale akurat to prawda, ponoć po mnie ma jedynie oczy własnie :)
Angelika co to za dołowanie ?? (przytulam)

Dziś kolejny spokojny dzień, byliśmy we trójkę na spacerze, zamieniliśmy Julci gondolę na spacerówkę. Ale oczywiście dopadła mnie forumowa klątwa i od wczoraj znów Julka buczy prawie całymi dniami. Dziś nawet na dworze nie była zbyt szczęśliwa, także teraz narzekam może będzie odwrotnie i jutro znów będę miała mojego aniołka :)

Jutro mamy konferencję na skype z teściami i dziadkami męża :szok: masakra będzie hehe, szczególnie jak Jula nie będzie miała dobrego dnia. Z pozytywów to jutro śpię :D:D
Dość często tu zaglądam bo my w domciu więc mam czas, mam nadzieję, że miło spędzicie również jutrzejszy dzień:):) Spokojnej nocki kobietki :)

Dzień dobry, mloda po chrzcie ANIOLEK he he. ładnie spala. Teraz korzystamy ze ma drzemkę i pojechaliśmy auto umyć. Słońce świeci o jest mrożno. Fajna pogoda.
Smutkiem uśmiechu życzę :)

reklama
Witam

Moja mama już pojechała. Dziś przyjeżdżają kolejni goście. Chrzestna Arusia też Mikołaja spotkała.
Jem i jem i waga pokazuje +2 ;p
Zuza gryzie smoka, trochę załapała.
Oglądałam Griswoldów. Święta w pełni :p

Limonka cieszę się że u was spokojnie :)
Makota ty u teściów inaczej się zachowujesz nie tak swobodnie i Daś to wyczuwa. :tak:
Lilla cieszę się że impreza udana :)
Miłego świątecznego dnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry