Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czym innym jest czekanie na dziecko, bo się nie udaje (to akurat aż za dobrze znam z autopsji), bo nie ma kandydata na kandydata itp itd. ile kobiet, tyle powodów, a czym innym jest świadome unikanie macierzyństwa, bo można mieć większy samochód, czy lepiej płatną pracę. A potem takie dziewczyny po 40 płaczą, że nie mogą zajść w ciążę, bo są jakieś problemy medyczne. Gdybym ja czekała do 40, ba! nawet do 35, to bym dzieci nie miała. Ale gdybym nie zaczęła się starać i leczyć, to nawet bym o tym nie wiedziała.. Napisałam tylko, że nie rozumiem takich kobiet, a widzę, że się odbiło to echem i kilka osób chętnie by mnie zbanowało![]()

Hej Dziewuszki
Co do zachcianek to ja mam na lody śmietankowehehe o i jeszcze chrupki ketchupowe
jagódka zazdroszczę że wymioty ustąpiły bo mi niestety nieeeedzisiaj nawet 2 razy co mi się nie zdarzało....
Susel bardzo mi przykro(( Trzymaj się kochana i mam nadzieję że następnym razem będzie wszystko ok...
, jestem tak zaflegmiona, że już sobie z tym nie radzę. Macie jakiś pomysł jak to rozrzedzić i usunąć?:-(