Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wtedy zaczęła ze mną rozmawiać, że w początkach ciąży może się tak stać iż jak spię na piersi mogę ją ucisnąć i może mi się zrobić krwiacze, a jak nacisnęłam sutka to on znalazł ujście. Była w szoku że lekarz (mój gin) w ogóle sprawdzał czy to rzeczywiście krew wycieka z mojej piersi.. W końcu powiedziała dobrze przyjdzie lekarz to panią poproszę jako pierwszą... Efekt końcowy był taki iż mój lekarz dostał kartę porady specjalistycznej. We wskazaniach dostałam zgłoszenie się na usg kontrolne piersi za 3 m-ce i na koniec słowa lekarza " doprawdy nie wiem o co chodzi pani lekarzowi". podziękowałam wyszłam. A na ulicy już się zaczęłam śmiać... chyba cała sytuacja i obruszenie mnie rozbawily w efekcie końćowym, a może to nerwy zeszły. Tym samym czekam do 16-go na wizytę u gina aby usłyszeć serducho i aby mu przekazać kartę od 2 lekarza. Jestem ciekawa co powie. Na pewno moje piersi są tak drażwile iż ich dotyk boli.... Także cieszę się z chorobowego na którym jestem s synem bo odpoczywam i nabieram sił, bo z choroby oczywiście nie.Jagódka, któraś z dziewczyn juz to polecala - plukanie zatok solą fizjologiczna. Niekoniecznie trzeba używać gotowego zestawu, mozna to wykonać domowym sposobem. Nic nie kosztuje, nie boli a moze pomoc.
Małgorzatakar, mam nadzieje ze juz wiecej pijesz?
MaMaMu niestety nie moge...bo mam smieciowa umowe, i bym za darmo siedziala w domu..a nie moge byc na totalnym utrzymaniu rodzicow...a od ex kasy nie chce
Kopacz, a szanse na zmianę pracy jakieś masz? Może wyobrażaj sobie swoją szefową jak się na ciebie wyzłaszcza na golasa i z wąsami i pomyśl jaka musi być nieszczęśliwa, że codzień rano musi w lustrze spoglądać na potwora.
Ja w pierwszej dużo spałam, odpływałam popołudniami, teraz mam podobnie. Za to w pierwszej nie miałam takich mdłości - teraz już całe szczęście przechodzą. Podobnie jak wcześniej mam jadłowstręt, ale się zmuszam i jem, a ostatnio nawet powoli wraca mi apetyt. Myślę, że nie ma co porównywać i nastawić się, że może być zupełnie inaczej niż poprzednio
Owszem, dziecko jest coraz bardziej komunikatywne i coraz bardziej Cię zaskakuje. Z drugiej strony - wypróbowuje na jak wiele może sobie pozwolić, a niestety trzeba być konsekwentnym i trwać przy swoim co bywa bardzo trudne i męczące.
Swoją drogą, dziwny ten lekarz... Dla mnie krew z piersi nie jest normalna :-(
. 
, ale czułam, że potrzebuję na żołądek.
Dla mnie to też nie jest normalne i drążyłabym temat dalej. Nie ma żartów z takimi objawami.