reklama

Lipiec 2014

reklama
Haust nie wiedziałam! A co z kocykiem i pluszową krową? Bo to teraz hit u nas.

Kasia przynajmniej się wyspisz w spokoju. ;)
Ino ciut ciut godom ale akcentem na wschodzie zawsze szpanuje :p

Małgosiu na stronie ja robię zakupy bo nie mam w pobliżu a mąż tylko jeździ odbierać :P

Ja kawke też chętnie a nawet druga już dzisiaj. Jak tylko wrócimy ze spaceru. Wieje obrzydliwe na ulicy pusto, tylko ja mel i jakiś zablakany kot.

Na kolędę 20zl daje, zupełnie niepoprawna kwota bo to u nas stawki 50-100 i więcej.

Ooo człowiek! Szok! Z psem! Czyli ktoś tu jednak żyje, bo myślałam ze w nocy wszystkich wymordowali.

Kornela ja dałam 30zł. Za to szwagier mojej siostry rzucił się ze 100zł, bo myślał, że to na kościół idzie :-p

Matko kochana Natalia mi jeszcze śpi :szok: o 9 było szczepienie, może z 15 min trwało, zasnęła prawie od razu po wyjściu, z małymi przerwami na płacz, i śpi do teraz - toż to szok:szok:

Michalina kocyk i krowę zawsze możesz zabrać, a paluszków przecież nie utniesz ;-) Kiedyś mówili, że ssanie kciuka ma zły wpływ na zgryz, ale teraz gdzieś wyczytałam, że tak małe dzieci nie wypychają jeszcze dziąseł czy coś w tym stylu. Może Mika się wypowie? :-)

Ostatnia edycja:
Witam,

troszkę doczytałam. Dzień jak zawsze K pojedzony, przebrany a matka ledwo śniadanie zjadła o 10 i trzeba kołysać.
Dla wszystkich zmagających się z chorobami dużo zdrówka i siły.

Undomiel masz możliwość uczestniczenia w laktacyjnej gr wsparcia? Jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy? zrobiłaś posiew pokarmu.

Mika 10 ml i 20 ml to już jakiś progres. U nas niestety butelka jest beee próbuję go poić z kubeczka medeli ale więcej wypływa na śliniak niż połyka.

Ka.wo dużo zdrówka dla Ninki. Daj znać jak po wizycie.
Tusiaczek fajnie się Ciebie czyta:D krowa rulezz
KasiaSierpień Day Spa ehh zazdraszczam:D ostatnio czuję się taka zaniedbana. nie mam siły na nic.
S.michalina ja też ostatnio w smyku kupiłam parę rzeczy na wyprzedaży co prawda przez neta. Stwierdzam bodziaki ze smyka są super gruba bawełenka K już śmiga w 74. Zrobiłam zapas do lata:D Z tym usypianiem na rękach to nie wesoło moja kuzynka też tak ma w tej chwili. Mówili coś o książce uśnij wreszcie podobno jest wrzucona w sieci.

Makota padłam wyobraziłam sobie jak przenosisz auto:D
LillaMy jak Ty to robisz że, codziennie wychodzisz rano na spacer?
Malgorzatkar dostałam wiadomość dziękuję zbieram się w sobie wieczorem mam nadzieję napisze więcej. Jak masz możliwość atakuj smyka super przeceny.
Haust gratki zębuszka. wczoraj byliśmy z K na szczepieniu poprzednie nawet nie zapłakał a wczoraj płacz wielki. Mż trzymał Misia boja poszłam dopytać lekarza o rozszerzanie diety a pielęgniarka hyc i K zaszczepiła beze mnie. Grrrrrrr

K ma dwie dolne jedynki teraz wyżynają mu się górne ząbki ale to są 2 albo 3? Czy t o jest normalne?pytałam wczoraj pediatrę mówi że to są jedynki.tak szeroko rozstawione pomiędzy nimi jest 2cm przerwy? mż zbeształ w aucie naszego pediatrę, poczekamy na rozwój wypadków. Denerwuję się bo u mojego mż po operacji a właściwie wskutek narkozy nie zawiązały się 2 (zęby stałe) nie miał też szkliwa na zębach. :no:
Byliśmy u lekarz rehab, która uważa że dziecko jest zdrowe nie ma żadnych napięć itd. Po czym dała nam skierow. na rehab 2 x tydz przez 2 miesiące. Na pierwszej wizycie (NFZ) rehabilitantka powiedziała to samo co inna rehab do której chodziliśmy prywatnie i wg niej K wymga rehabilitacji. Z klatką i bioderkiem prawym byliśmy u ortop. Stwierdził że obserwować owszem jakaś deformacja jest ale nie wiadomo czy się pogłębi i nic nie robić. Ja się z tym nie zgadzam jeżeli coś jest to rehab konieczna żeby chociaż trochę zniwelować deformację. Czy któraś zna przypadek szewskiej klatki?

Pozdrawiam ciepło z moim Jenczenkiem:D

Ostatnia edycja:
Hmmn my zawsze dawaliśmy 120 zl. 100 na kościół i 20 dla księdza. Zreszta powiem Wam,ze u nas nikt mniej nie daje bardzo bo ksiądz czyta w kościele to wiem. Najmniej 50 zl,przewaga 100 albo nawet i 200.
U nas robi cis za te pieniadze wiec wierze ze przeznacza je na kosciol

Dzien dobry. Ło matko, naprodukowalyscie jak za czasow ciazy:-) juz nie pamietam o czym na poczatku czytalam.

Kornela, u nas ksiadz nie zbiera po koledzie. Mowi, ze jesli ktos ma ochote dac to wrzuci na tace w kopercie lub przyjdzie do niego sam. Ba, w tamtym roku w ogole nie chodzil po koledzie,bo stwierdzil ze zawsze potem choruje. Co to za pomysl czytac na mszy kto ile dal:-/ daj 20zl, a powiedz ze za reszte 80 zl to Twoj syn bedzie mial pampersy na caly miesiac:-P

Haust, bidulka:-( Laura do dzis pamieta szczepienie, gdy tylko wchodzimy do przychodni czy tak jak teraz w sobote do szpitala jest straszny placz.
Swoja droga od ostatniego szczepienia bardzo dziwnie placze jak wpadnie w wiekszy szal:-?
Michalina, w sumie racja,ze juz za pozno na smoka. Ale czasem w nocy by sie przydal:-/
Ponawiam pytanie ze wczoraj, czy jesli skoncze jutro podawac antybiotyk to w piatek moge wyjsc juz na spacer z Laura??? Myslicie, ze juz bym mogla?? Boszzz,teraz dopiero czlowiek sie orientuje jaki jest zielony w tych sprawach:-/

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w pon nacielam sie na kolede u tesciow :o

Ksiadz powiedzial, ze adas rosnie na ministranta :o chcialam mu powiedziec, ze po moim trupie :D

Taka zajebista pogoda byla, a na powrot tak nas deszcz zmoczyl, ze az w torebce mialam mokro...

Olewalam proby z mm na noc, ale dzis wychodze (sama, w koncu, do ludzi, z kolezanka ktora akceptuje ze mam max 2 godz i to blisko domu, na goraca czekolade, do pikawy w ktorej nie bylam pol roku) m poda zatem mm :D jak nie zasmakuje to kleik na gesto.

O ktorej podajecie butle na noc?

Mamo bobasa - bez goraczki mozecie wyjsc moim zdaniem
Katka - pokazesz ten artykul czy nie kupilas gazety? :p
Kasia - Baw sie dobrze
Haust - Natalka odsypia stres. Jak sie obudzi niczego nie bedzie pamietala ;)
Graza - niech jenczenko da pozyc;)

Ktoras z Was szczepi 6 w 1 ?

W co bawicie sie z dziecmi? Ten lobuz chce abym mu ciagle dokuczala...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry