S.michalina czytając Twoja wypowiedź, stwierdzam że ja z moim K bawię się zdecydowanie za mało. Ta moja laktacja mnie dobija zamiast poświęcać czas dziecku to się bawię z piersiami.
LillaMy muszę sprawdzić czy w Rz-ie jest ktoś taki
Selfi-sucz, jak powiedziałam Mż to się wystraszył biedak i zakazał mi siedzieć na necie
Angelika ja też tak mam dąsy o laptopa.
Ewusia34 gdyby założyć że są to jedynki, to pomiędzy nimi wchodzą dolne jedynki taka duża jest przerwa. Czasami wątpię w wiedzę mojego pediatry, kiedyś był jednym z lepszych ale dni chwały ma chyba za sobą.
Sokoja codziennie powatarzam ze oddzisiaj ćwiczę a kończy się na tym że padam o 22 budzę się o 24 wykąpie nakarmię zadbam o piersi i idę spać do 2-3.
Undomiel nie wiem jak ale K w ciągu dnia śpi 2-3 razy od 30 min do maksymlanie 1.5h wieczorem po kąpieli ale ma ją co 2 dzień, bawi się z Mż ćwiczy nóżki i mięśnie brzucha po czym jest mega krzyk, trze oczka, wtedy hyc do cyca i jakoś sama zasypia.
Karmiłam dzisiaj K i strasznie spociła mu sie główka, rogal był mokry, czy też tak Wam się zdarza K miał oznaczaną vit. D i fasfatazę alkaliczną wyniki ok. zastanawiam się czy nie zrobić mu jeszcze raz oznaczenia czasami wydaje mi się że ma przypoconą główkę ale dzisiaj miał mokrą.
Byłam w NFZ odebrać login i hasło do ZIP. no powiem że zaskoczyły mnie informację jakie zobaczyłam.