reklama

Lipiec 2014

reklama
Sokoja ja mam! Ale kostkarka w zamrażarce i obrotowa wymiata!
Ns tą w drzwiach szkoda mi było miejsca. U mnie lodówka może być pusta ale na drzwiach zawsze pełno ;)

jakiej firmy? możesz podać typ? już mnie mdli od ogladania i porównywania i wolę coś sprawdzonego.

U nas pierwsza około 20-40 min, potem taka kolo 2 godz, a jeśli jest krótsza, to jeszcze jedna tak z 15 min kolo 17:30-18

u nas dokładnie tak samo z tym, że coraz częściej jest ta druga też 40 minutowa. Więc wychodzi 3 x po średnio 30 minut.

Pola witamy ;-)

Pola ja często o Tobie myślałam, jak laktacja ustabilizowała się?

my kątem u rodziców jak będziemy przeprowadzać się na swoje śmieci to poszukamy Mż piszczy że chce kostki lodu na wyciągniecie ręki . Jak coś macie sprawdzonego to podajcie, zawsze się przyda sprawdzona opinia.

Graza, moja laktacja niby ustabilizowana od dawna, ale ciągle mam problem z jedną piersią tzn raz na jakiś czas robi mi się guz, gorączka i mega ból. Po intensywnym masowaniu (robi to mąż bo sama nie jestem w stanie dotknąć piersi) z reguły przechodzi. Ta pierś jest już taka wrażliwa że czasem wystarczy że mały mnie lekko kopnie i już zastój gotowy.

oooo tą też miałam na uwadze! Powiedz mi czy jest głośna? Mam salon połączony z kuchnią i nie chciałabym, żeby mi zagłuszała życie. I czy do niej musi byc podłączenie wody z kranu czy jak działa ta kostkarka?

Hej Pola:)
Dobrze, ze juz wracasz do zdrowia. Co do pytania czy Laura siedzi, hmm mam wrazenie ze non stop je slysze. Albo czy juz raczkuje, taaaaaakk jezdzi juz na rowerze:-# :-D

Ide spac, dobranoc i spokojnej nocy!

reklama
oooo tą też miałam na uwadze! Powiedz mi czy jest głośna? Mam salon połączony z kuchnią i nie chciałabym, żeby mi zagłuszała życie. I czy do niej musi byc podłączenie wody z kranu czy jak działa ta kostkarka?

Jeśli śpisz w salonie to może wkurzać.
Ja ją mam kilka miesięcy i już nie zwracam na nią uwagi ale fakt że często chodzi i to mnie wkurzało. TV powinien zagłuszyć.

Kostkarka jest wyjmowana z zamrażarki. Nalewasz wody do niej i po 15 min obracasz i wylatuje lód do pojemnika pod nią.
Ma dużą zamrażarke i jest pojemna. Ma też komorę świeżości na wędliny itp. Mąż długo szukał idealnej i wiesz co? Nie ma takiej ;) ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry