Helol
Pola właśnie miałam pytać o ciebie, dobrze ze jesteś
Widzę dzisiaj wszystkie mamy dziury w mózgu :/ ja tez czytam i czytam i nic nie pamiętam tzn jak:/
Drzemki u nad 3 po 30 min czasem jedna przedłużam do godziny, poltorej, jak się położe kolo niej.
Doti jeśli w ciągu dnia macie czuwanie po 2 godziny to może to ostatnie jest za długie. Sprobuj położyć wczesniej lub zacznij wydłużać czasy czuwania w ciągu dnia, na poczatku o 15 min. Może zobaczysz różnice. A jak zasypia na noic? Przy jedzeniu czy w lozeczku? Ponoć dzieci usypiajace przy jedzeniu budzą się właśnie po ok 40 minutach.
Graza tez jestem zdania ze jak cos można zadziałać to trzeba działać a nie czekać

co do ząbków to niekoniecznie muszą być jedynki. Niue wszystkie dzieci ida ksiazkowo także myślę ze to mogą być dwójki

Sokoja super ze cwiczysz, Ja tez muszę wziąć się za swój brzuch ale weny totalnie brak.
Makota ministrant powiadasz ??

marzenia księdza :d
Hmmm nie wiem co jeszcze

przepraszam pominięte mamusie.
Bylysmy z Julka na dworze ale zimno wiec krótki spacer. Ale bylysmy na 2 minutki na huystawce

ależ była zadowolona, potem poszlysmy popatrzeć na kaczki. Z zabvaw to Julka lubi akuku, wyglupy, ksiazeczki , podrzucanie lub kopaniue pluszowych kostek i ogólnie zabawki

ostatnio uczymy się robiuc czesc i papa ale jeszcze nie potrafi

Ogólnie dziecko od 14 aniolek

oby tak zostało uwielbiam jak jest taka rozesmisna i radosna

Ps jak marudzi tez ja uwielbiam tylko trochę mniej
Lece spać spokojnej nocki