reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej:)

Za stara juz na imprezy jestem;)

Hania wypiła mleczko po 5 i do 7 spala,potem odprawia braciszka do szkoly.

Wczoraj wieczorem oglądaliśmy filmiki jak Ola i Wiki byli mali,ehhh aż się wzruszylam,wierzyć się nie chce, ten czas tak leci...

reklama
Ale zabalowałaaam :-D uu głowa pęka i ledwo na oczy widzę. Wstałam co godzinę ale się już nie meldowałam. Jak nie O. to N. I tak w kółko.

Zbieram się bo maraton z dziećmi po lekarzach mam... Mąż też chory.

Katka u mnie też maraton. Już jesteśmy po dermatologu, jeszcze ortopeda przed nami. Oczywiście mały chory, katar po pępek wisi. Noc porażka, tylko na rękach chciał spać.
Ledwo żywa jestem:banghead:

Wiem, że to nie ładnie, ale pociesza mnie, że nie tylko ja w nocy wstawałam co godzinę. Ja rozumiem co dwie bo wtedy chce jeść, ale co godzinę! W końcu wylądował w wózku i spał póki mąż nie poszedł do pracy.

Dzień dobry :-)

U nas nocka lepsza - Mati nie przyszedł do nas, a Natka dzielnie spała do 7 - katar jej mija jupiiii :-)

Pola jak najbardziej nadaje się do wątku chwalipięt :-D Ba ba :-)

Kornela a może to ciąża:confused: Coś dziwne to jedzenie ;-):-)

Powodzenia u lekarzy i zdrówka dla wszystkich malutkich, starszych i tych całkiem dużych też :tak:

reklama
Dzień dobry,
Ja dziś spałam z przerwami do 11... Wczoraj moje przemęczenie osiągnęło szczyt, w nocy nie pamiętałam, gdzie jestem, gdzie jest Zuzia i o co w ogóle chodzi... Ale już jest lepiej :-)

Do góry