reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Bartek dopiero zasnal. Nie spal od 12. Kurcze on zawsze spi jeszcze o 15 i trzecia drzemka dopiero o 18. Dzisiaj ja pominal....
Wymeczyl mnie mega.

reklama
Grrrszzzz.... A moze jednak to dzisiaj jest blue monday?
Oj tak, tak. Choć ja bym się skłaniała że to blue week ;-)

Wiem, że to nie ładnie, ale pociesza mnie, że nie tylko ja w nocy wstawałam co godzinę. Ja rozumiem co dwie bo wtedy chce jeść, ale co godzinę! W końcu wylądował w wózku i spał póki mąż nie poszedł do pracy.
Oj niedobra ty :p
Katka to zabalowalas w nocy :):)
Jak balować to na całego ;-)
Katka nie imprezuj tyle po nocy ze swoimi dziewczynami bo ci zazdroszczę

Wszystko przed tobą hehe możemy się zamienić na trochę ;-)
Mam nadzieję że chociaż w tą noc dziewczynki będą łaskawe bo czuję się fatalnie... Jeszcze mąż chory.

Dziecka padły, to najstarsze też...Idę je obudzić, niech mi herbatę zrobi, hihi i się wykapie (mąż oczywiście...)
Jutro ja mam trochę biegający Dzień, musze z Zuzią jechać po samochód i go ubezpieczyć.

Kornela, nie wiem czy pamietasz ale Laura potrafila o 2 chodzic spac:-/ nie masz jeszcze tak zle, mloda godzina:-D

Wlasnie, gdzie sie podziewa Elifit??

Ide spac,
Dobrej nocy:-*

reklama
Dobry wieczór! Nasza dziewczynka usnęła przy butelce, a po 2h obudziła się z płaczem (???) dałam cycka bo nic innego nie pomagało. My oglądamy film "Fury". Całkiem fajny.
Elifit dzisiaj dużo lekcji miała dawać więc może padła?
Do później.

Do góry