reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Lilla Bartek z kazdej drzemki wybudza sie z płaczem ale przytule go i przestaje...
Wy jesteście jednak maniacy filmowi. Twój mąż rano wstaje a chce mu sie oglądać. Szacun. Moj o 22 najdalej kima....

reklama
Ja jestem :-o

Dałam Hani mleczko, wstawiłam pranie i właśnie kończę /skończyłam jeść całą czekoladę :-o chyba jestem nienormalna:/ale chyba @ się zbliża bo plecy napi.talają

Jakoś spać mi się odechciało...

Dobry wieczór w ogóle

Wspolczuje katarków u dzieciaczków, biedactwa.zdrówka dla małych i dużych. Coś widzę ze chłopów dopadaja choróbska,boże uchwał;))

Tusia bo tacy lekarze/pediatrzy teraz są.oczywiście nie wszyscy ale diagnozę nie raz wystawia bez przeprowadzenia wywiadu czy zleceniu badań. Dobrze ze trafiliście wreszcie:)

I juz resztę zapomniałam, co i komu:(

Pranie czas rozwiesić

A ja na nocnej już od godziny... Sama...
Dziecię śpi od 19.30 a ja się obudziłam o 3 i oczy jak 5zł. Tylko kręcę się z boku na bok i słucham jak Małe oddycha.
Ostatnio lubię słuchać jak śpi.

Ja też ostatnio nie mogę zasnąć ze zmęczenia. Tak sobie myślę że przydało by się żeby ktoś wziął mnie na ręce i pobujał, dokładnie tak jak lulam malutkiego.

reklama
Pola mnie też takie myśli nachodzą ;-)
Dlaczego już 5??? Mogłaby być 24 i kilka godzin snu przede mną. Aaale niiie!

Agulam zaszalałaś na nocnej ;-) ale podłóg nie umyłaś ;-) :-D

Idę jeszcze przymknąć oko, może się uda???

Do góry