reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ma ktoras serwis obiadowy z Ikei?
Siostra ma urodziny i chce jej zamówić. Ciekawa jestem czy sa ok. Akurat sa kolorowe a ona takie uwielbia. Di tego zamowilabym jej 6 kubków z Ikei w tym samym kolorze. Nie robimy sobie zbyt drogich prezentów wiec akurat zmieszczę sie w 150 zl.

Małgorzatkar, Elifit, mój trojaczek ;-) też ma ciężkie noce. Zęby górne już blisko ale powodem płaczu jest brzuch:-(
Kupki robi, ale ma problem z bąkami. Rozszerzałam dietę dość wolno, nowe co 3 dni. Zjada po pół małego słoiczka a i tak mu coś nie leży :no:
Chyba trzeba zrobić przerwę i zacząć od początku?

Kąpiel na siedząco, bo tak się fajniej chlapie rączkami.

Makota, jak nic mamusia podpuściła synka. Ja mojemu w takich sytuacjach odpowiadam,żeby mi przygotował tygodniowy grafik posiłków: ilość, rodzaj, godzina i wszystkie szczegóły a ja się dostosuję. Najczęsciej odpowiedź zaczyna się od " ale ja nie wiem.........Ja chodzę do pracy...... I temat się ucina:-)

Małgorzatkar współczuję, to chyba nie pierwszy raz u Ciebie? :(

U mnie raz lepiej raz gorzej z tym bólem przy karmieniu. Miałam zrobić ten posiew, ale zauważyłam, że mały w nocy płytko chwyta i jak mu poprawialam to mniej bolały i pomyślałam, że to może jednak to. Tylko nie zawsze mi się udaje poprawić i nie zawsze mi się chce walczyć. Pewnie powinnam...

A i doczekałam się śniegu :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423061117288.jpg
    uploadfromtaptalk1423061117288.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 51
kasiuchna, dzięki ale chciałam nosidełko ergonomiczne. wybrąłam womar eco2.

elifit nie kupię mei tai ponieważ mąż też chce nosic a mei tai ani chusty nie ubierze... kupiłam nosidło więc..

u nas chorowania ciąg dalszy. ma problemy z zasypianiem bo mu się nosek przytyka... jak w końcu zasnął na drzemkę to sie obudził po 5 minutach z atakiem kaszlu, ululałam i znów sie obudził po 5 min z atakiem kaszlu - znów musiałam interweniować... no i śpi. bidusio tak mocno kasła.. chyba jutro wybierzemy sie do lekarza.. a ja wyzdrowiałam

reklama
Witam!
Dzien mi jakos uciekl:-/
U nas fajna pogoda, spacerowalysmy dwie godziny. Nogi w tylek mi wchodza:-D usiasc nie bylo gdzie, bo na lawkach z 30 cm sniegu wszedzie:-/
A poza tym nic ciekawego u nas.
Zazdraszczam basenu, my mialysmy sie wybrac ale ja ze swoim sadlem nigdzie sie w ten sposob nie pokaze:-( ahhh.. Z tej rozpaczy zjem batona:p
Zartuje, ostatnio jadam slodkie tylko ciasta domowej roboty, staram sie ograniczac slodkosci i nawet moge sie przyznac,ze jestem z siebie dumna:-D coz za skromnosc..

Ja mam serwis z ikei, ale nie jestem zadowolona:-/ rysuja sie szybko te talerze, osobiscie wolala bym z luminarc jak Elifit napisala.
Kubki tez mam z ikei, polecam te z serii 365+, mam akurat takie jasno niebieskie i lubimy je:p

Idee.. Zapiekanke czynic:-/

Cos na poprawe humoru:
Co powiesz, gdy uciekinier ze szpitala psychiatrycznego zapyta o haszło?

Ostatnia edycja:
Do góry