Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Żadnej z Was sie tak nie robiło???Chyba tak zrobie i umowie sie na jutro do lekarza rodzinnego. Dziekuje bardzo;-)Witam
Wczoraj mialam wizyte i babelek a sie swietnieslyszalam serduszko
pozniej zrobisz opis na odpowiedni watku
Viollka strasznie mi przykro:* przytulam. zycze ci zeby rok 2014 byl dla Ciebie rokiem szczsliwy!!!
Szamaragd wspolczuje straty jenego bobaskaale ciesze sie ze z drugi wszystko w porzadku! ciesze sie ze jest tu taka osoba
ktora moze nam pomoc w naszych problemach:* A byly to tragedia, bardzo sie ciesze ze masz takie nastawienie i podziwam
Tak trzymaj:*
Dziewczyny ktore choruja zrowka zycze:*
Dorota tak naprawde ja mam ciagle jakies uplawy i dopuki nie sa one brazowe...to chyba nic zlego sie nie dzieje...ja mam zolte, biale itd...tylko ja przed ciaza tez tak mialam ze przez caly cykl jakies wydzieliny wiec jakos sie tym nieprzejmuje!
Kopacz co wiedzma z tej twojej szefowej! jak tak mozna? nierozmumiem;/ mam nadzieje dziewczyny podpowiedza ci co masz w tej sytuacji zrobic by sie poprawilo!
Laleczka uwazam ze powinnas sie skonsultowac z lekarzem chocby internista bo uwazam ze tak sie dziac niepowinno;/
Laleczka793 proponuję choćby konsultacje u rodzinnego a może jesteś przemęczona?sprawdzałaś tarczycę?
Dziewczyny,czy któraś Z Was zażywa duphaston? czy można zażywać duphaston i folik za jednym razem to znaczy o tej samej porze, czy lepiej zrobić odstęp? jak długo powinno się przyjmować duphaston?
Jagódka nie stresuj się, mi też objawy się uspokoiłyjedynie dzisiaj całą noc nie spałam nie wiem nie mogłam zasnąć. Dopiero nad ranem jak trzeba było wstać do pracy zaczęłam usypiać:/ wcześniej mi się to nie zdarzyło. Tak bym się kawusi napiła, a tu trzeba działać do 16.
mimo wszystko stres jest, dwa razy poroniłam, jeszcze ta torbiel i choróbsko.. Ech nie ma leTko;-)