reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

No ja nie narzekam na nocke. Młody poszedl spac o 1 ale soalisny do 9.30:-)
Mika ma katar,pokaskuje i wczoraj byl stan podgorączkowy.... Najwyzej wezmę go na werandę..
Makota, Mamo b wspolczuje nocki... Życzę wytrwałości.
Mam taki syf jakby tornado przeszlo i siedzę na bb

reklama
Dobry dzień :) a raczej taki se, ale co ja się będę Rozczulać:p

Kum fajna chusta, ale do stówki się targuj bo tak one chodzą, 100-120. Albo sobie jeszcze rzuć okiem na grupę chustową na Facebooku, może jakaś oferta Ci się spodoba.

Kurde niech mnie ktoś kopnie:banghead:

Dobry dzien!

Dzis odzyskalismy wode, ktorej nie bylo od czwartku. Robie pranie. Duzo prania. Jeszcze wiecej mam do zlozenia. Gary nieumyte. ****owa pani domu pelna geba.

Niewyspalam sie. Adas szczesliwy zasnal ok 12. Dobre i to. Pije kawe. Zaprosilabym, ale sprzatanie zajmie mi dobe...

Mamo bobasa - a co robisz z Laura kiedy nie chce spac?

Makota eee to chyba jakaś nowość, wszak ty zawsze wyspana i tryskająca energią :-D

U mnie też by się przydało posprzątać ale obecność dzieci w domu 100% zatem się nie da...
Chyba wywlekę obie na śnieg, a raczej na to co po nim zostało.

Aha Oliwia stała się nieodkładalna. Chyba ząbki...

Zdjęcie zrobione, uśmiech pełną gębą. Teraz spaceruje e kółko po osiedlu (jedna ulica ułożona w ślimaka) coby dziecko trochę pospalo. niedługo pora na owoce, a potem po wózek. Marka Mutsy, model 4 rider. zna któraś? coś powiecie o nim?
Makota wyspisz się jeszcze. wierzę w to :)

Katka - jak jestem niewyspana na codzien, odbieram to jako normalny stan rzeczy. Dzis jestem niewyspana na powaznie :p

Adas spi GODZINE :o nakryl sie ochraniaczem i spi...

Chociaz chate mam czas poogarniac... A obiecywalam sobie spac razem z Dasiem... :/

Haj.

Byli my na spacerze całe 10 min bo tak pizdzi że koc z Zuzy zwiało :/

Również idę ogarnąć chatę póki jasno i nie mam lekcji.

Też czuję się nie wyspana mimo że spałam dłużej niż wczoraj. Nie mówiłam wam o wczorajszej migrenie. Chyba nie chciałam jej przyjąć do wiadomości. :p
A teraz czuję zatoki znowu ehh

Przypomniałam sobie pierwszy objaw ciąży - zmęczenie - i na te myśl zrobiło mi się słabo :O

reklama
Do góry