U
użytkownik 902
Gość
A sukienka z linka - śliczna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet obiadu dziś nie ugotowałam, bo kompletnie nie mam na nic ochoty M i tak wróci późno z pracy więc pewnie zje na mieście. Muszę się jakoś zebrać i ogarnąć trochę mieszkanie, bo dziś właścicielka przychodzi po czynsz.dzięki, też mi się poodba, tak nieskromnie powiem
kurde, a ta zamówiona pewnie za duża będzie... wzięłam s, a pewnie powinnam xs...
kurde, ale mnie głowa boli, aż włączyłam Oli minimini i ogląda bajki, nie mam siły się bawić....

i tak chyba zraz sie ubiore i sama sobie pojde kupic(pierwszy raz w tej ciazy poprosilam go o cos na co mialam ochote)faceci to jednak inny gatunek ja wiem,ze oni sie nie domyslaja wiec mu powiedzialam jasno czego chce a on i tak uslyszal to co chcial

poza tym czuję się "niewyraźnie". jak znowu mnie dopadnie angina to chyba popełnię samobójstwo