Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
blue przy takich wymiotach jak ty mialas to wcale bym się nie zdziwila ze schudlasmy mamy w sobote rano prom
tylko bez kabiny
buuuu....nie wiem jak wytrzymam
![]()
kupować będę w sobotę i niedziele w PL. Bo tu nie miałam głowy totalnie.dziewczyny a jak wasze nastroje swiateczne????prezenty już popakowane???????????![]()
Cześć dziewczyny. Co dzisiaj u Was nowego?
Ja niestety mam kiepski humor. Poszłam wczoraj pierwszy raz do pracy po 2 tygodniach zwolnienia. W pracy czułam się ok (starałam się jak najwięcej siedzieć), ale wieczorem strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Trwało to praktycznie całą noc. Pojawiło sie tez znowu brązowe plamienie (ale niedużo). Brzuch mnie cały czas ciągnie. Nie ma dzisiaj mojej lekarki. Czy Waszym zdaniem, to plamienie i ból może byc sygnalem, że nie powinnam pracować? U mnie w pracy to duży problem jak mnie nie ma. Kazali mi się zdeklarować czy będę pracować czy zwolnienie... Poradźcie coś![]()

No i może jakieś drobiazgi do domu kupię każdemu. W niedziele jest fajny kiermasz Świąteczny u nas w mieście, więc jak się będę dobrze czuła to wezmę męża i może coś jeszcze fajnego kupimy, gdybym dziś niczego nie znalazła.Cześć dziewczyny. Co dzisiaj u Was nowego?
Ja niestety mam kiepski humor. Poszłam wczoraj pierwszy raz do pracy po 2 tygodniach zwolnienia. W pracy czułam się ok (starałam się jak najwięcej siedzieć), ale wieczorem strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Trwało to praktycznie całą noc. Pojawiło sie tez znowu brązowe plamienie (ale niedużo). Brzuch mnie cały czas ciągnie. Nie ma dzisiaj mojej lekarki. Czy Waszym zdaniem, to plamienie i ból może byc sygnalem, że nie powinnam pracować? U mnie w pracy to duży problem jak mnie nie ma. Kazali mi się zdeklarować czy będę pracować czy zwolnienie... Poradźcie coś![]()
Cześć dziewczyny. Co dzisiaj u Was nowego?