reklama
makota89
Fanka BB :)
Tak piszecie o zwolnieniach a czym sie zajmujecie zawodowo jesli to nie tajemnica??
praca biurowa, ale w korporacji...
minusy to konieczność szybkiego realizowania zadań, stres i open space :/
Gosia i Bartek
Witajcie 
Pola miałam robione tylko TSH, tamtego drugiego nigdy nie robiłam.
Ja jeszcze nie na zwolnieniu ale zapewne tak się niedługo skończy.
Ja pracuje w oddziale przedszkolnym.
Pola miałam robione tylko TSH, tamtego drugiego nigdy nie robiłam.
Ja jeszcze nie na zwolnieniu ale zapewne tak się niedługo skończy.
Ja pracuje w oddziale przedszkolnym.
U
użytkownik 902
Gość
Ja pracuje z dziale handlowym firmy z branży odlewniczej, praca biurowa, ale dużo stresu, nadgodziny itp. No i dwa poronienia w wywiadzie, jedna ciąża donoszona, ale z przebojami po drodze i teraz ta torbiel.
malgorzatkar
ja pracuję w banku, akurat tu dużo zależy od oddziału, w jakim się pracuje. u mnie przychodzenie przed czasem i wychodzenie po godzinach to norma (oczywiście nigdzie nie odnotowywane, a moje dziecko chwilami w żłobku było ponad 11h...), mnóstwo stresu i zachowania zakrawające o mobbing, a zjeść czy się wysiusiać czasami graniczyło z cudem... nie koloryzuję
Ostatnia edycja:
makota89
ja pracuję w banku, akurat tu dużo zależy od oddziału, w jakim się pracuje. u mnie przychodzenie przed czasem i wychodzenie po godzinach to norma (oczywiście nigdzie nie odnotowywane, a moje dziecko chwilami w żłobku było ponad 11h...), mnóstwo stresu i zachowania zakrawające o mobbing, a zjeść czy się wysiusiać czasami graniczyło z cudem... nie koloryzuję
i jeszcze 16 razy dziennie pytanie dlaczego nic nie sprzedałaś i co zamierzasz zrobić aby sprzedać i ile sprzedasz przed wyjściem z pracy

A
ada,-
Gość
minisia nie wiem moze ja to zle odebralam albo tak jak mowisz ona miala gorszy dzien,
ale najbardziej mi chodzi o to genetyczne, ze jak sie zdecyduje to mam jechac do tej
specjalistycznej kliniki i koszt badania to 140 euro,ale ona i tak to zrobi jednak tam bardziej
wiarygodne wyniki. Zabrzmialo to tak jakby miala jakies korzysci z ta klinika i np dostawala
kase za wysylanie tam pacjentek. Jednak mimo wszystko nie namawiala mnie,kazala sie
zastanowic itd ale z drugiej strony dziwnie to powiedzila.
aNilewe tak bede robic te badanie ale nie tu w De bo szkoda mi kasy,ktora moge pozniej przeznaczyc na ciuszki itd.
Z czwartku na piatek jade z cora na swieta do PL bo akurat brat meza jedzie wiec zabierzemy sie z nim przy okazji i w PL pojde do gin do ktorej zawsze chodze bedac w PL i zrobie u niej a badanie wyniesie 200zł.
Anastazi gratulacje. Ciekawe czy sie cos zmieni czy zostanie jednak chlopiec.
Ja z corka wiedzialam dopiero w polowie 7go miesiaca.Ale to dlatego ze za kazdym razem sie wstydzila i nie chcala pokazac co tam ma
Ciekawe kiedy ja sie teraz dowiem.
ale najbardziej mi chodzi o to genetyczne, ze jak sie zdecyduje to mam jechac do tej
specjalistycznej kliniki i koszt badania to 140 euro,ale ona i tak to zrobi jednak tam bardziej
wiarygodne wyniki. Zabrzmialo to tak jakby miala jakies korzysci z ta klinika i np dostawala
kase za wysylanie tam pacjentek. Jednak mimo wszystko nie namawiala mnie,kazala sie
zastanowic itd ale z drugiej strony dziwnie to powiedzila.
aNilewe tak bede robic te badanie ale nie tu w De bo szkoda mi kasy,ktora moge pozniej przeznaczyc na ciuszki itd.
Z czwartku na piatek jade z cora na swieta do PL bo akurat brat meza jedzie wiec zabierzemy sie z nim przy okazji i w PL pojde do gin do ktorej zawsze chodze bedac w PL i zrobie u niej a badanie wyniesie 200zł.
Anastazi gratulacje. Ciekawe czy sie cos zmieni czy zostanie jednak chlopiec.
Ja z corka wiedzialam dopiero w polowie 7go miesiaca.Ale to dlatego ze za kazdym razem sie wstydzila i nie chcala pokazac co tam ma
Ciekawe kiedy ja sie teraz dowiem.
reklama
Tak bym chciała śnieg na święta, ale lepiej się dwa razy zastanowić niż o czymś tak mocno marzyć, bo by cała okolicę sparaliżowało. Jak 3-4 lata temu temp. spadła na tyle, że był lód na drogach to był koszmar. Ludzie nie wiedzą jak się zachowywać bo generalnie żadko jest poniżej zera.
Ja jestem managerem w restauracji. Praca non stop na nogach, Żeby usiąć na chwilę na przerwę to zdarzy się dwa razy w tygodniu tak to non stop praca między stolikami a kuchnią. Ale mimo wszystko mam zamiar pracować tak długo jak się da. Myślałam, że do końca kwietnia ale kto wie, może da rade dłużej. Nie wyobrażam sobie noszenia tacy z wielkim brzuchem. Jestem osobą która pierwsza zrobi niż komuś każe więc będę musiała to zmienić i więcej zlecać swoim pracownikom ;/
Dziś mój ostatni dzień wolny, byle do 1dnia świąt to sobie z mężem posiedzimy razem nareszcie dwa dni
Ja jestem managerem w restauracji. Praca non stop na nogach, Żeby usiąć na chwilę na przerwę to zdarzy się dwa razy w tygodniu tak to non stop praca między stolikami a kuchnią. Ale mimo wszystko mam zamiar pracować tak długo jak się da. Myślałam, że do końca kwietnia ale kto wie, może da rade dłużej. Nie wyobrażam sobie noszenia tacy z wielkim brzuchem. Jestem osobą która pierwsza zrobi niż komuś każe więc będę musiała to zmienić i więcej zlecać swoim pracownikom ;/
Dziś mój ostatni dzień wolny, byle do 1dnia świąt to sobie z mężem posiedzimy razem nareszcie dwa dni