Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujęHej Dziewczyny
Ja też byłam dzisiaj na badaniach prenatalnychi też wszystko OK. NT 1,2
Krew pobrana ale nie wiem kiedy będą wyniki lekarz a mi sms-a wysłać
maluszek tak się ruszał że lekarzowi ciężko było go zmierzyć
heheh oczywiście lekarz cały czas twierdzi że będzie chłopiec
Jestem szczęśliwaNa USG był mój mąż i moi rodzice pierwszy raz usłyszeli bicie serduszka maluszka
A co do L4 to ja już ponad miesiąc odpoczywam w domua i już 5 tydzień wymiotuję więc nic się nie zmienia hehe. Dzisiaj na obiad racuchy zrobiłam bo już od paru dni za mną chodziły
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciukasy za kolejne![]()
O matko racuchy! Chyba zaraz będę nad patelnią stała![]()
Dziewczyny przeprszam, że na tym wątku ale mam pytanie dotyczące przeziębienia. Czy mogę stosować syrop prawoślazowy i maść rozgrzewającą (ziołową) na klatkę piersiową?
HejGratuluję dziewczyny udanych wizyt
![]()
Mar-tuśka mi lekarz przepisał pini na przeziębienie ( a pini to chyba to samo co prawoślazowy), więc chyba jest ok. co do maści to nie wiem, proponowane miałam bańki
lusia7 myślałam, że takie rzeczy to tylko u nas, ale widać, że nie :/ współczuję sytuacji
dziś pokonałam swego lenia - umyłam 4 okna, zmieniłam firanki i pościel i zaczęłam sprzątać łazienkę na górze. No i teraz brzuch tak mnie boli, że szokjutro czeka na mnie bigos, w weekend ciasto, a w poniedziałek ryba w cieście, karp i sałatka i już koniec. resztę sprzątania mężowi zostawiam
![]()