reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Anilewe, wydaje mi się, że dopiero na połówkowym USG, ale musiałabym znaleźć dokumentację, żeby mieć pewność. Potwierdzaliśmy potem u drugiego lekarza. A potem jeszcze raz szczegółowe genetyczne chyba w okolicach 34 tygodnia. Była to mała niedomykalność zastawki trójdzielnej, która całe szczęście nie rozwinęła się w nic poważnego, ale po urodzeniu Małego wzięli pod lupę, a w 6. miesiącu dodatkowa kontrola kardiologiczna.

A ja już po wizycie - i mam same dobre wieści :)
Maluszek ma 4,1 cm a krwiak się zmniejsza i powoli przestaje być zagrożeniem! :)

Ja tez mialam opryszcze na ustach w 5, 6 tyg. Smarowalam pasta do zebow i mascia cynkowa. Na szczescie, to nie bylo pierwszy raz w zyciu.

Ja jeszcze 9 dni i też będę wiedziała co i jak mam nadzieję że będzie dobrze:) a co do nie myjących się ludzi to ja byłam wczoraj w kościele i dwóch panów stało przede mną i myślałam że padnę, także rozumiem Cie ale Ty masz to w zwiększonej dawce:) boli was kręgosłup? bo ja dzisiaj mało spałam tak jakoś mnie męczyło, a co będzie dalej?

Dzien dobry mamusie!

Jakie macie plany na dzis? Ja jestem daleko w lesie z przygotowaniami do swiat, z prezentami, ze sprzątaniem i gotowaniem...
Dzis chyba trzeba bedzie zacząć cos organizować...

Ja już na finiszu.W salonie w szafkach czysto, tylko jeszcze dwie półki zetrzeć, stół, odkurzyć, umyć podłogi na górze i dole i można choinkę ubierać. Mąż sprząta w kuchni, wczoraj była mega kłótnia o to, że nie pomaga, wywaliłam mu wszystkie rzeczy z szuflad i odcięłam internet grożąc, że jak się dotknie do rutera, to go wypieprzę za okno. Oczywiście strasznie się zdenerwowałam, poryczałam się, ale podziałało, bo od rana dzisiaj sprząta, a ja tylko dyryguję i robię jakieś drobne rzeczy. Prezenty dziś spakowałam. Upolowałam sobie na allegro jeszcze jedną sukienkę z Asosa za 30zł:-D
ASOS Maternity | ASOS Maternity Exclusive Dress With Embellishment And Fluted Sleeves at ASOS
Miłego porządkowania i przygotowań, ja zmykam dalej działać

Czesz dziewczynki.ja juz nie na mazowszu a w gorach :) tu spedzam swieta i sylwestra.wczoraj 8h w aucie.dzis caly dzien zakupy i sprzatanie.

Dobija mnie obojetnosc mojego bylego...on ma mnie totalnie w dupie i za kazdym razem podkresla ze nie bedzieny razem.bawet jak o tym nie wspominam.jest ponprostu wredny.mowi mi ze mozemy sie dogadac w sadzie :( jest mi mega smutno z tego powodu.mam wrazenie ze juz ma kogos...niestety jest niezlym ciachem i sie za nim laski uganiaja :( a ja wciaz mam go w sercu :/ masakra.powiedzialak mu ze ma spadac i sie do mnie nie odzywac...

Kopacz, przykro mi ze nie możecie sie dogadać. To smutne, ze on cie tak traktuje ale z drugiej strony to powinno cie tylko utwierdzać w przekonaniu ze on po prostu nie jest was wart.
Gratuluje udanej wizyty :)

Jagódka, ja tez sie dzisiaj pokłóciłam z moim mężem. W ogóle nie chce mi sie obchodzić tych swiat.

reklama
dziewczyny u mnie pada śnieg! stałam w oknie i cieszyłam się jak dziecko :blink: może jest szansa na białe święta?! <marzy>

podeslij troszke jak ja marze o bialych swietach ..

Dzien dobry mamusie!

Jakie macie plany na dzis? Ja jestem daleko w lesie z przygotowaniami do swiat, z prezentami, ze sprzątaniem i gotowaniem...
Dzis chyba trzeba bedzie zacząć cos organizować...
ja pomalutku sprzatam..dzis zlozylam nowy coffeetable b urzadzamy sobie salonik i nie moglam sie doczekac :tak:
sprzatanie wolno ale do przodu..

Czesz dziewczynki.ja juz nie na mazowszu a w gorach :) tu spedzam swieta i sylwestra.wczoraj 8h w aucie.dzis caly dzien zakupy i sprzatanie.

Dobija mnie obojetnosc mojego bylego...on ma mnie totalnie w dupie i za kazdym razem podkresla ze nie bedzieny razem.bawet jak o tym nie wspominam.jest ponprostu wredny.mowi mi ze mozemy sie dogadac w sadzie :( jest mi mega smutno z tego powodu.mam wrazenie ze juz ma kogos...niestety jest niezlym ciachem i sie za nim laski uganiaja :( a ja wciaz mam go w sercu :/ masakra.powiedzialak mu ze ma spadac i sie do mnie nie odzywac...
rodzine tam masz?? super swieta w gorach ahhhh
a bylym sie nie przejmuj nie zagaduj ..wogole olej to najlepiej zrobisz..widac ze niedojrzaly gowniarz i tyle (nie wiem ile ma lat:sorry::zawstydzona/y:)
znajdziesz wartosciowego faceta zobaczysz a ladna miska jesc nie daje pamietaj :)

Kopacz, przykro mi ze nie możecie sie dogadać. To smutne, ze on cie tak traktuje ale z drugiej strony to powinno cie tylko utwierdzać w przekonaniu ze on po prostu nie jest was wart.
Gratuluje udanej wizyty :)

Jagódka, ja tez sie dzisiaj pokłóciłam z moim mężem. W ogóle nie chce mi sie obchodzić tych swiat.
co sie dzieje ? az tak zle??

myslze ze powinnysmy napisac do moderatora albo naszego watku moderator powinien utworzyc nam watek zamkniety ale taki podpiety tutaj ze mozna na niego wchodzic i sie zwierzac..wiem ze mamy ale to chyba bardziej grupa jak watek zamkniety..

co do Fb kiedys pytalyscie ja moge sie wymienic danymi zeby sie zobaczyc ...chyba ze utworzymy kolejny zamkniety z fotami naszych rodzin i jak spedzamy swieta ??:)

tak wogole dzien dobry ;-)
czuje sie wspaniale po wczorajszym usg kiedy zobaczylam maluszka w brzuszku..jakos bardziej do mnie dotarlo ze jest tam pod serduszkiem ktos malutki o kogo musze sie teraz troszczyc :) :tak:

Do góry