reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Minisia, ja juz jakis czas temu pisałam o tym zeby stworzyć taki wątek zamknięty. Mozna tez stworzyć całe pod-forum zamknięte aby tworzyć w nim wątki np zdjęciowe. Ja jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem niz za fb ponieważ nie uznaję fejsbuka :)

reklama
Witajcie:)
nie odzywałam się bo miałam mega problemy z brzuszkiem,dołączył koło ciąży krwiak i pękł. strasznie się lalo i strasznie się bałam.Do połowy stycznia zwolnienie i leżenie.Poradzimy.
Prezenty mam,mięsko posolone,sprzątanie przejął mąż;-) Firanki wstawiłam i wieczorkiem na siedząco poprasuję.

Co do nieodpowiedzialnych facetów to niestety jest ich wiele i czasem warto poczekać na tego odpowiedniego nawet dla swego dziecka. Również jestem za zamknie tym wątkiem,będzie bezpieczniej.

Dziwne takie święta bez śniegu,jakoś wcale mi się ich nie chce.
Miłego popołudniu.

Ewusia, dobrze ze kryzys zażegnany. Oszczędzaj sie! Musi byc dobrze!

Minisia, po kłótni maz wysprzatal kuchnie na błysk i pojechał na zakupy. Wrócił z kwiatami :) ma szczescie ze sie opamiętał :)

Ewusia to dobrze ze wszystko sie zakonczylo szczesliwie :)

Pola no! I tak ma byc :)

Ja czekam na mojego bo pracuje po 12h teraz lacznie z wigilia wiec bedziemy czekac na niego do 20 :( trudno..

A ja sie kręcę po domu i nie bardzo wiem za co sie złapać. Posprzatalabym w kuchni ale jest tu taki błysk jak nigdy :)
Przykleilam na okna świąteczne naklejki zelowe i od razu jest przyjemniej.
Jak maz wróci to mi odkurzy mieszkane a ja pozniej umyje podłogi.
Wstawiłam pranie i tak mi sie od razu głupio zrobiło ze ja sciagam pranie z suszarki i od razu fru do szafy. A Wy... (zwłaszcza Jagódka) prasujecie! Ja rzadko kiedy używam żelazka. Staram sie kupować takie ciuchy, ktore nie wymagają prasowania :) ostatnio próbowałam cos z tym zrobic i kupiłam sobie fajne zelazko i wygodna deskę do prasowania ale jak na razie widze ze częstotliwość prasowania nie wzrosła :)

reklama
ja już domek posprzątałam (sama, męża nie angażuje, bo On i tak ma dużo swoich zajęć), ciasteczka popiekłam, prezenty w połowie spakowane, choinkę właśnie skończyłam z Małym zdobić. Jeszcze jutro wywiesimy lampki na zewnątrz, bo dzisiaj pewnie już mężowi nie będzie się chciało i czekamy na święta.

Ja tylko marzę, żeby podczas Wigilii jedzonko dobrze mi siadało, bo od 2 dni to mam taką kumulację mdłości i wymiotów, że już mnie żołądek od tego boli.

Co do tego forum zamkniętego, to ja własnie pisałam, że to drugie co niby mamy wcale nie jest takie prywatne, bo jak już go znalazłam to mogłam wszystko przeczytać i to bez logowania się.

Do góry