reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jak kupowałam to mi się duża ta gondola wydawała (a były przeróżne), chciałam taką większą bo Natalkę rodziłam w zimie więc jak sobie pomyślałam o śpiworkach, kocykach itd. No i u mnie się sprawdziło.

reklama
sokoja ja mam nospe przepisaną do 10 stycznia 3 x 1 forte więc spokojnie tyle,że ja mam na skurcze ale myslę że i na wzdęcia jelit pomoże(wg ulotki). espunisan też można.;-)

x lander(piszę o xa) jest duży,gondola w sam raz,nie za ciężki,pompowane i skrętne koła,łatwo sie prowadzi,spacerowka rozkład się na plasko,5 punktowe pasy,pasują foteliki maxi cosi,duży kosz na zakupy.Tyle ,że juz miałam 2 razy i teraz marzy mi się x lander move,zalety te same,dodatkowo mozna zmieniać kierunek jazdy siedziska(przodem lub tyłem do mamy)przymierzałam się w sklepie,ale jak to w życiu,użytkowanie pokaże.Nie warto jednak oceniać "jazdy" wózka po prowadzeniu w sklepie,tam podłogi są przystosowane do wózków,zwykle w gresie czy gumoleum i każdy dobrze pojedzie.Nie polecam tez 3 kołowców albo z małymi(malutkimi) przednimi kółkami i tymi z 2 rączkami gdyż ciężko sie prowadzi trzymając np.2 dziecko za rękę(lub telefon).

ja wybrałam mutsy evo gondola 87×48 i wazy ok. 12 kg , regulowane raczki i kola (piankowe) siedzisko mozna obracac i tez rozłożyć na plasko, raczka i pałąk skorzane plus ogromny kosz na zakupy.. i oczywiscie maxi cosi foteliki pasuja. i z tego co sie dowiedzialam producenci maja cos wspolnego z maxi cosi;) poza tym prowadzilam bo kolezanka ma rowniez i cos pieknego !

ja wybrałam mutsy evo gondola 87×48 i wazy ok. 12 kg , regulowane raczki i kola (piankowe) siedzisko mozna obracac i tez rozłożyć na plasko, raczka i pałąk skorzane plus ogromny kosz na zakupy.. i oczywiscie maxi cosi foteliki pasuja. i z tego co sie dowiedzialam producenci maja cos wspolnego z maxi cosi;) poza tym prowadzilam bo kolezanka ma rowniez i cos pieknego !

Ale to są wymiary na zewnątrz..75x32 ma ta gondola w środku

Ja też uważam że xa ma wystarczającą gondole. X move oglądałam , ale nie podoba mi sie to, że spacerowke trzeba wypinac że stelaza jak sie składa do samochodu , a w xa składa sie razem że stelazem

Cos czuje ze niedługo trzeba bedzie założyć nowy wątek wózkowy. Pewnie wiele mam jeszcze nie mysli o zakupie wózka a gdy przyjdzie na to pora cieżko bedzie wyszukać ważne i informacje na wątku ogólnym.
Czy cos sie ruszyło w sprawie wątku zamkniętego?

reklama
cześć dziewczyny!
widzę temat wózkowy.
ja będę miała od siostry. jej mały skończy rok w wakacje i już wyrośnie z tego wózka. wózek kupiony od mojej koleżanki,a le nadal jak nowy. to jest wózek polskiej produkcji babyactive. moim zdaniem wystarczający. synek mojej siostry duży chłop i teraz ma 5 miesięcy i już zmieniła niedawno na spacerowy. ale w tych wózkach 3w1 można go całkiem rozkładać, ma śpiwór itd. więc daje radę. ale już widać że będzie trzeba kupić kolejny, większy spacerowy. więc ja dostane ten. :) kolor średni ale przeżyję :)

Do góry