reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Weszlam dzis do wanny, usiadlam, zaczelam sie myc i chwycil mnie okropny bol brzucha po prawej stronie. Wystraszylam sie cholernie. Polozylam sie i przeszlo. Nie wiem czy to normalne :/ poleze i poobserwuje :/ wczoraj pobolewal mnie brzuch jak chodzilam, ale ten dzisiejszy bol to apogeum...

Tez tak macie??

Przepraszam, ze dzis tylko o sobie, ale troche sie zdenerwowalam :/

Mamy, jeśli ból jest jednostronny i mija to najprawdopodobniej więzadła. Ewentualnie jelita:tak: Minisa z Dorotą proszę się nie licytować, każda ma sytuację jaką ma, nic nam do tego.

POLA to niezle pospalas :-),normalnie ci zazdroszcze :-).

Ja jem zupe z dziecmi,posprzatam i drugie bedziemy jesc,moze pozniej do magicznej krainy sie z dziecmi wybiore bo tak caly czas w domu to one sie nudza .Spacerek napewno zaliczymy a co dalej to dzieci cos wymysla :-)

makota niepomoge ale moze tak jest jak mowi Jagodka! odpoczywaj kochana

Pola to ladnie pospalas choc ja tez mam takie dni ze potrafie drzemac do poludnia:)

Podpisuje sie pod dziewczynami, ciaza hormony, nie oceniajmy innych...

Dorota ty tel rzeczy zrobilas od rana? dobra jestes organizatorka:) ja jeszcze porzadnie z lozka nie wyszlam;p

Dziewczynki kochane - Minisia i Dorotka - proponuje rozejm. Nie ma chyba nic gorszego niz spierające sie kobiety w ciąży. Kazda z nas podchodzi teraz bardzo emocjonalnie do kazdej sprawy i naprawde łatwo sie mozna wzajemnie urazić, nawet nieświadomie. Szanujmy sie nawzajem kochane bo przeciez wszystkie jestesmy tu po to aby znaleźć wsparcie i wszystkie mamy dobrze sie tu czuć.

Minisa z Dorotą proszę się nie licytować, każda ma sytuację jaką ma, nic nam do tego.

Swiete slowa ,ja chce zaprzestac temat,tak jak piszeciekazdy ma zyce jakie ma i niech kazdy bedzieszczesliwy na swoj sposob.Proponuje koniec tematu :-)

JULIA wiesz samo wstanie z lozka to tez juz cos :-).Wiesz przy mojej rozbrykanej 2 dzieci musze jakos byz zorganizowana ,choc z tym to rozne u mnie bywa hihihi

makota ja tez miewam rozne bole... wczoraj mnie tez brzuch bolal jak chodzilam i dzis leze od rana. Ja chyba z tego wszystkiego przyspiesze swoja wizyte u lekarza o tydzien. Moze to normalne ale ja tego nie wiem wiec po co siedziec i sie zamartwiac pojde do lekarza to sie uspokoję. Jak powie ze wszystko ok to juz nie ebde tak panikowac bo bede wiedziec ze te rozne bole to normalne.

Dorota nie krytykuje same cie poznaja I wyrobia opinie na twoj temat..ja swoja juz mam I nie oceniam po wielkosci portfela tylko miara rozsadku moja droga ..koniec tematu!!

Ja już posprzątałam łazienkę, kuchnię, kwiaty podlane, a trochę tego mam;-), rosołek kończy się gotować, salon mąż właśnie ogarnia, zaraz idę wstawić pranie i zgarnę to co suche, ogólnie nawet dobrze mi dziś idzie jak na to,że o 10 podniosłam głowę z poduszki:-). Drugie danie mam z wczoraj, tylko na zakupy będę musiała wyskoczyć, bo w poniedziałek przecież święto.

JAGODKA to niezle ci idzie to sprzatanie :-).

Moj M wczoraj wieczorem zrobil zakupy,jutro cos dokupie bo fakt wponiedzialek pozamykane .

Moim dzieciom dalam szmatki i scieraja kurze ,podlogi a ile radochy przy tym maja hihihih

reklama
fionka84 gratuluje synka, na razie mamy zdeklarowanych panow i jedna pania :) przykro mi z powodu straty, ja sobie zawsze tlumacze ze to juz wystarczajaco nieszczesc i teraz musi byc juz tylko dobrze.

minisia i dorota tu na tym watku mamy sie wspierac i jak ktos poprosi to poradzic. w przeciwnym wydaku nie mowmy czegos co zrobi komus przykrosc. a mi sie wydaje ze takie patrzenie pod katem kasy na to czy miec 2 dziecko czy jedynaka to bardzo dziwne podejscie. Moim zdaniem jak si ekocha to sie jakos samo ulozy. W ten sposob ludzie w ogole nie mieli by dzieci.
Wiele dziewczyn pojechalo na urlopy swiateczne do rodzin, po Polski z z zagranicy to nie korzystaja z neta. Odezwijcie sie jak juz wrocicie.

makota89 ja sie nie kapie w wannie ale pewnie taki skurcz mogl cie zlapac wszedzie indziej. takze o ile przeszlo to sie nie martw.

ide sie szykowac do pracy, ostatni dzien i jutro wolne, potem pon, pol wtorku i usg :DDD

Milego dnia

Do góry