dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAKOTA nie pomoge,nie mialam takich boli.Polez i pewnie przejdzie .3 maj sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weszlam dzis do wanny, usiadlam, zaczelam sie myc i chwycil mnie okropny bol brzucha po prawej stronie. Wystraszylam sie cholernie. Polozylam sie i przeszlo. Nie wiem czy to normalne :/ poleze i poobserwuje :/ wczoraj pobolewal mnie brzuch jak chodzilam, ale ten dzisiejszy bol to apogeum...
Tez tak macie??
Przepraszam, ze dzis tylko o sobie, ale troche sie zdenerwowalam :/
Dziewczynki kochane - Minisia i Dorotka - proponuje rozejm. Nie ma chyba nic gorszego niz spierające sie kobiety w ciąży. Kazda z nas podchodzi teraz bardzo emocjonalnie do kazdej sprawy i naprawde łatwo sie mozna wzajemnie urazić, nawet nieświadomie. Szanujmy sie nawzajem kochane bo przeciez wszystkie jestesmy tu po to aby znaleźć wsparcie i wszystkie mamy dobrze sie tu czuć.
Minisa z Dorotą proszę się nie licytować, każda ma sytuację jaką ma, nic nam do tego.