kasia a kiedy miałaś wizytę? z tego co widzę jesteś +/- w tym dniu co ja i w zasadzie z tego co mówiły dziewczyny to powinno już być serduszko.
a Ty widziałaś/słyszalaś u swojego przecinka?? :-)
Widziałam przecinka na usg i na zdjęciu

Słyszeć jeszcze nie słyszałam bo wg ginekologa to był 4ty tydzień więc ( chyba ) jeszcze za wcześnie.
W sumie to nie dopytywałam czy mogę go usłyszeć bo nawet nie wiedziałam, że mogę

A wizytę miałam w zeszły czwartek tj. 31.10.
Co do mojego porodu to też śmiesznie wyszło bo termin mam przełom czerwca i lipca a w karcie ciąży mam 1 lipca, a śmiesznie dlatego bo 1 lipca mąż ma urodziny a 4 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubu - więc jak to się mówi będzie kombo impreza
Ostatnią miesiączkę miałam 23 września
Z tym zmęczeniem to u mnie też daje się we znaki. Ostatnio chciałam obejrzeć wieczorem Fakty, to przespałam i Fakty i Wiadomości. A potem poszłam normalnie spać o 22 i spałam jak zabita do 6.30.
A powiedzcie dziewczyny, macie może bóle w dole brzucha? Ja od czasu do czasu, ( jak np. przeciągnę się w łóżku ziewając) to mam takie ukłucie jakby w prawym jajniku i potem spokój.
Z podekscytowania zapomniałam o to zapytać ginekologa, mam nadzieję, że to nic groźnego. Plamień ani krwawienia nie mam więc póki co nie myślę o tym.
Czy wśród Was jest może jakiś alergik? Jak radzicie sobie z alergią? Ja jestem atopowcem i konkretnie mi się daje AZS we znaki. Dr powiedział, że mogę zapomnieć o wszystkich lekach na AZS w czasie ciąży i jadę na calciumie. Lekko nie jest ale nikt nie mówił, że będzie
PS: Bardzo dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie