reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
yelonek może jeszcze sie wchłonie torbielka . a nie mogą Ci zrobić tego zabiegu w późniejszym etapie ciąży gdy nie będzie dzidzi zagrażało ?

dziewczynki bolą was też tak okropnie kręgosłupy??? mój zwichrowany po pierwszej ciąży teraz boli jak cholera albo i bardziej:/

trzymam kciuki za jutrzejsze badania genetyczne!!! wszystko musi być dobrze a może nawet któraś pozna płeć:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki! Witam w ten leniwy dzionek ;-)

Jeśli chodzi o historie z porodówki, ja też chętnie poczytam :-)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-) ja jutro jadę z samego rana i w końcu mogę tatuśka ze sobą zabrać :-) biedny mówi, że się stresuje i że będzie płakał :-D

No to super, że jest nas więcej :) Może założymy jeden i do momentu czasu naszych porodów będą się tam wypowiadać kobietki, które mają już w tym doświadczenie? :) aha... i były takie opcje, że watek jest bez komentarzy, same historie. Tak robimy?

Seorise, teraz wychodzę na panikarę. Prześlijcie trochę spokoju wewnętrznego proszę :)

ninja promienie pozytywności poszły czujesz??:p
Mój syn jutro się dowie o rodzeństwie i to jest bardziej stresujące. Przed samymi badaniami będę się stresować. Jak narazie jutro od rana muszę przetrwać pracę i dojechać do lekarza :p
Za resztę jutrzejszych badań u Was trzymam kciuki.

Może być bez komentarzy, bo jak zaczniemy opisywać aktualne porody to się zrobi śmietnik z gratulacji i nic nie będzie można znaleźć

Ninja - zakładaj!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkim kobikom, ktore maja jutro usg genetyczne zycze powodzenia. Wielkistres przed, wiadomo, le dobrze bedzie na pewno :-)
I przyniescie z powrotem jakas dziewczynke :-)

reklama
Do góry