ada aż trudno uwierzyć w taką wizytę... masakra jakaś. Dobrze, że decydujesz się na zmiany.... w szoku jestem.
Super z ruchami bobasa!!! ostatnio szukałam, kiedy można poczuć pierwsze "cosie" w kolejnej ciaży i pisali właśnie o 16 tyg

nie mogę się doczekać - i zazdroszczę
elifit żeby nie było infekcji, bardzo - bardzo! polecam Wam przy pierwszym swędzeniu TRIVAGIN i dołożyć jakąś żurawinę np Urinal rano i wieczór 1 kaps.
Ja w obu poprzednich ciążach ciągle miałam grzybki i straszny dyskomfort, a teraz Pani gin chwali moją pochwę

wiem że to brzmi śmiesznie.. ale naprawdę tak jest i zaraz swędzenie przechodzi...
gdy poczuje pierwsze "coś" przez 3 dni łykam Trivagin 1x dziennie i urinal 2x dzinnie i po wszystkim
tynka wszystkiego naj z okazji rocznicy !!!!
faraway kciuki! najważniejsze że jesteś pod opieką lekarza i macie nad tym kontrolę.. będzie dobrze tylko oszczędzaj się kobito!!!
Mala929 witaj w naszym gronie!
jeżeli chodzi o
witaminki, ja przerzucam się właśnie z FEMIBION NATAL 1 na nowy FEMIBION NATAL 2 PLUS (zawiera dodatkowo żelazo i wapń w stosunku do starszej wersji)
Jeżeli chodzi o
preparaty magnezu - troszkę uważajcie, w postaci nieorganicznej czyli chlorek albo siarczan magnezu (to są te TANIE magnezy) może działaĆ przeczyszczająco.
Lepsze magnezy np MAGNE BG czy MAGLEK są w postaci soli organicznej czyli CYTRYNIAN - lepiej się wchłania, lepiej działa i nie przeczyszcza..
ja dzisiaj nieco niewyspana jestem, byłam wczoraj z lubym i przyjaciółmi na koncercie promującym pierwszą płytę znajomego zespołu, rewelacja, super się bawiliśmy, o 00:30 w domu, no ale córy jak zwykle o 6 wstały z "głodnymi brzuszkami"

więc odczułam różnicę (ostatnio śpię po 10h) i cały dzień chodzę rozbita....
jeszcze śnieg pruszył i wiatr dął... w ogóle się z domu wychodzić nie chce

teraz już tylko kąpiel, jakiś film... i będzie kolejny dzień bliżej porodu