Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzien dobry!
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!
Jagódka, a Ty juz nie powinnas odstawiać luteiny? To moze byc podrażnienie od tych tabletek ale moze tez byc infekcja. Dobrze ze idziesz to sprawdzic.
A mnie dzis obudził dosc silny bol w podbrzuszu. Przestraszyłam sie bardzo bo nigdy tak mnie nie bolało. Bol był troche podobny do tego przedporodowego (choc w sumie cieżko mi go do czegoś porównać) z tym ze trwał nieustannie, bez przerwy przez ponad godzinę. Teraz juz sie uspokoił.
Wczoraj nie wzięłam jednej tabletki magnezu, moze to dlatego... A moze dlatego ze wczoraj wypiłam prawie 6 litrów napojów.... Mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtórzy.
pola pisałaś na wątku chyba o ruchach, że przez kilka dni czułaś te miziania i pukania, a potem jakby zaniknęły. Czujesz je na nowo? Bo ja też tak mam od paru dni, że nie czuję i zaczynam trochę świrować...
obserwuj to Pola.
mi gin powiedział, że jeżeli ból jest krótkotrwały to wszystko jest w porządku, ale taki dłuższy należy skonsultować.