Dziekuje ciMotherhood KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET + 3 GRATISY ! (3921198999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kupiłam tu, zamówiłam kolor brązowy:
Zobacz załącznik 607706
reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ja zamawialam od tego samego sprzedawcy plus kilka rzeczy na zas dla malenstwam, aby pozniej nie placic 2 razy za przesylke.
malgorzatkar
witam
my już po basenie i po zakupach w selgrosie, ale zapomnieliśmy kupić mięsko na obiad... rosół zjedliśmy i teraz mam zagwozdkę, co na drugie, chyba pizzę zrobię...
my już po basenie i po zakupach w selgrosie, ale zapomnieliśmy kupić mięsko na obiad... rosół zjedliśmy i teraz mam zagwozdkę, co na drugie, chyba pizzę zrobię...
malgorzatkar
Catsun, po pierwsze nie piszemy posta pod postem, używamy "Edytuj"
żeby być na liscie trzeba mi wysłać pw z informacjami i się udzielać, nie zapisuję na listę osób, które pojawiły się i niknęły
żeby być na liscie trzeba mi wysłać pw z informacjami i się udzielać, nie zapisuję na listę osób, które pojawiły się i niknęły
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam nowa mamę :-), napisz coś o sobie :-).
My jesteśmy w drodze do domu ,wakacje zimowe u dziadków zakończone ,troche smutno,ale trzeba wrócić do rzeczywistości.
My jesteśmy w drodze do domu ,wakacje zimowe u dziadków zakończone ,troche smutno,ale trzeba wrócić do rzeczywistości.
Jestem w 16 tygodniu i przechodzę przez różne ciążowe przeszkody
To moja pierwsza ciąża i bardzo się nią cieszę
Niedawno dowiedziałam się, że będę miała synka
Jestem na forum by móc porozmawiać z innymi mamami i podzielić się swoimi przeżyciami oraz móc doradzić innym mamom
Uwielbiam dzieci bo byłam niania a teraz pracuję w żłobku - teraz L4 więc mam czas by tu zaglądać
Dorota widzę, że Ty już oczekujesz 3 bobasa z tego co widzę
Na pewno jesteś wzorem dla wielu mam
Pewnie czujesz już ruchy bobaska
? Jesteśmy mniej więcej w tym samym tygodniu ciąży

reklama
kubusiowata
Aktywna w BB
Cześć Mamuśki 
Jestem z Wami prawie cały czas ale nie jestem w stanie pisać za dużo bo często czytam z tel a z niego nie mogę pisać
Mój M ma teraz nocki więc ja nie mogę spać w nocy bo jak zauważyłam w nocy uspokaja mnie przede wszystkim jego chrapanie hehehe ja poduszkę którą nazywam bananem kupiłam tydzień temu i też się w niej od razu zakochałam hehehe Ostatnio miałam problemy z nerkami i cały czas coś mnie boli
już nie mogę sie doczekać czwartku bo mam wizytę po miesiącu
i może się dowiemy czy będzie to chłopak czy dziewczynka
Już któraś dziewczyna pisała że lekarz powiedział jej że będzie chłopak a później się okazało że dziewczynka hehe jakby u nas tak było to M się bardzo zdziwi bo On już się nastawił na chłopaka hhehe no zobaczymy.... ale muszę powiedzieć że mam takie sny już o tej wizycie że masakra.... ogólnie czuję się tak sobie, słabo mi się robi w głowie mi się kręci i wszystko mnie boli jak poleżę. No to ponarzekałam a teraz życzę wszystkim miłego wieczoru 
Catsun witam
Jestem z Wami prawie cały czas ale nie jestem w stanie pisać za dużo bo często czytam z tel a z niego nie mogę pisać
Catsun witam