Dzień dobry
Pola,może po prostu przed porodem idź na urlop?to wykorzystasz.za kolejne lata jak pisze małgorzatakar,po macierzyńskim rocznym odbieramy za 2014 i juz należny za 2015.
Gosia- poproś w aptece o odpis recepty na niewykupiony lek,u mnie w każdej to jest norma i wg mnie wg.przepisu.Robię tak nie raz,tylko aptekarze się tym nie chwalą bo to dodatkowa robota.Zdrówka.
Jagódka- gratulacje,ale jesteś zawzięta,zazdraszczam

Spać nie mogę 3 noc z rzędu,dobrze,że weekend to dzieciaki zajmują czas.
Cellulit też mam na udach,nie straszny ale z każdą ciążą wielki,byle tylko takie zmartwienia.Waga w górę,zdecydowanie szybciej niż w poprzednich ciążach....kurdee
minisia- zakupki fajowe

faceta przeczekaj,dzieciaki chyba potrzebują rozmowy co?a wy czasu by pobyć sami?dojdzie jeszcze jeden wrzaskun to idzie oszaleć,,,,aż sama się boję
Miałam smaka na gołąbki i rosołek,ale taki "wiejski".Nagotowałam i teraz 3 dni mam z bani.U nas już tydzień ferii za nami,odwilż dojdzie dopiero z połową tygodnia więc jeszcze i mroźnie i wietrznie.Jeszcze ma sypać śnieg...nie lubię,no nie lubię zimy...
michalina- ja mówię o dolegliwościach,po minie widzę że nie bardzo wie co ja mówię i takie współczucie nic nie pomaga.Często mąż/partner staje się ojcem dopiero po porodzie,my matkami jesteśmy od 2 kreski na teście

)
Wyręcza mnie przy sprzątaniu i zakupach (nosi) i to mi wystarcza,nie narzekam też na opiekę nad młodymi,może nie jest za twórczy w zabawach ale mogę mu już kilkumiesięczne zostawić na kilka godzin i od porodu pomaga w kąpaniu,przewijaniu

. Jednak by nie przechwalić zalet i wad ma po tyle samo,po tylu latach już się nic nie zmieni raczej,
gdzie reszta mamuś???