Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moje dziecko chyba będzie mega śpiochem
dobrze, że obiad miałam od wczoraj to zjedliśmy z M na "śniadanie"....
Mnie tez dopadlo przeziebienie,glowa peka,nos zapchany....... wlasny sok malinowy poszedl w ruch w towarzystwie herbaty z cytryna
Gdybym miala wypic mleko z miodem i czosnkiem to raczej bym tego nie przezyla (ochyda)
Córcia na urodzinach kolezanki,maz w pracy a ja sama,musze sie wziasc za prasowanie bo tylko zwlekam astos rosnie.
Wieczorem kuzynka ma przyjechac i zostanie jakies 3 miechy u nas,bardzo mnie to cieszy
Widze ze mania na szydelko i drutyJa dzialam pelna para . Czapka i mitenki hello kitty dla córy juz gotowe.
Za druty tez sie wezme ale moze pozniej.
Tak wyglada gotowy komplecik
Zobacz załącznik 607600
Troszke cierpliwosci a i wam sie udaTez zaczynalam od filmikow na yt. to moja druga czapka
śliczneMnie tez dopadlo przeziebienie,glowa peka,nos zapchany....... wlasny sok malinowy poszedl w ruch w towarzystwie herbaty z cytryna
Gdybym miala wypic mleko z miodem i czosnkiem to raczej bym tego nie przezyla (ochyda)
Córcia na urodzinach kolezanki,maz w pracy a ja sama,musze sie wziasc za prasowanie bo tylko zwlekam astos rosnie.
Wieczorem kuzynka ma przyjechac i zostanie jakies 3 miechy u nas,bardzo mnie to cieszy
Widze ze mania na szydelko i drutyJa dzialam pelna para . Czapka i mitenki hello kitty dla córy juz gotowe.
Za druty tez sie wezme ale moze pozniej.
Tak wyglada gotowy komplecik
Zobacz załącznik 607600
Troszke cierpliwosci a i wam sie udaTez zaczynalam od filmikow na yt. to moja druga czapka