s.michalina
Fanka BB :)
no wlasnie tak myslalam czy by gdzies nie wyskoczyć dzisiajmoże na basen.......
dziewczyny mam pytanie.........ćwiczycie może????może macie jakies ćwiczenia które w ciąży się wykonuje żeby przy porodzie było...lzej.......![]()
Hmm, pod tym kątem to nie ale chodzimy z M. regularnie na basen i teraz wróciłam na siłownię, trochę rozciągania, orbitrek i bieżna - oczywiście wszystko w żółwim tempie...
Jak dajesz radę w samotności???
Czy w ciąży czy bez i tak jakiśtam cellulit mam. Z gołą dupą publicznie nie chodzę, nauczyłam się to olewać![]()
Ja tak samo, już mi to wisi
Ja jak zostaję sama w domu to biorę mojego psa (boksera) do łóżka i czuję się bezpiecznie![]()
s.michalina zazdroszczę pogody bo ja strasznie nie lubię zimy... udanego spotkania przy soczku
mamy ten sam wiek ciąży... fajnie
I ten sam termin porodu
ja na necie poszalalam troszke ;-)
Maternity Pregnancy Cardigan Jumper Sweater 10/12/14 One Size, 10 COLOURS | eBay
Śliczny, jaki kolorek wybrałaś?
ADA - genialny komplecik.
Druty są super
Wszystkim, które borykają się z bólami brzuszkó, przytulam was mocno. Powiem wam, że ja właśnie tego mojego bólu brzucha nie rozumiem. Boli mnie z lewej strony prawie przy pachwinie i cały czas się zastanawiam czy to faktycznie może mieć związek z zaparciami. I tak to już jest, że po tym jak mnie mocno ściśnie i zaboli to... no nie ważne

Zupełnie niespodziewanie okazało się, że będziemy mieli z sypialni wyjście na przepiękny olbrzymi taraz z widokiem na ogród
Mówicie swoim M. o waszych dolegliwościach? Ja raz powiedziałam i jak zobaczyłam jego zasmuconą i zmartwioną minę to mi się przykro zrobiło i staram się nie mówić. Znaczy się nie mówię o bólu kręgosłupa czy osłabieniu albo nudnościach, bo to logiczne. Ale chodzi mi o takie dolegliwości, które faktycznie was niepokoją. Takie przy których zastanawiamy się czy u dzieciątka wszystko dobrze.
Babski wieczór uważam za udany. Tylko przy drugiej butelce wina nagle poziomy trzeźwości zaczęły nam się mocno rozjeżdżać i zaczęlam się nudzić
Popołudniu poszłam z koleżanką i moją psinką na dłuuuuugi spacer. Pogoda genialna, nawet czapka się nie przydała i szalik, piękne słoneczko było. Ale znowu zapowiadają lodowe deszcze.
Ostatnio strasznie mi piersi urosły, tak mega szybko