reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Venusik jaki kupujesz olej sezamowy i gdzie? Mi jest potrzebny tylko olej a nigdzie w tym moim zad*piu nie mogę znaleźć :dry:
małgorzata, venus wcześniej też sie takie rzeczy zdarzały. Ile jest grobików malutkich na cmentarzach... Dobrze że medycyna poszła do przodu i teraz te najmniejsze dzieciaczki mają lepsze szanse:tak:

cześć dziewczyny :-)

nie było mnie tu kilka dni, na początku tygodnia miałam niespodziewany pogrzeb prawie 500 km od domu, później pomagałam M w firmie, bo pracownik na urlopie i miałam każdy dzień wypełniony, brakowało mi tego strasznie, ale teraz znów zwalniam tempo :tak:

w ogóle to chciałabym jakoś przyspieszyć czas, następną wizytę mam dopiero 18.02 i to bez usg, a połówkowe dopiero w marcu :-(

Ja jak zostaję sama w domu to biorę mojego psa (boksera) do łóżka i czuję się bezpiecznie :-D

venus ja właśnie też mam takie schiza.... gdy tylko mnie brzuch zaboli to od razu w głowie mam czarny scenariusz.... tym bardziej że wiele moich znajomych straciło swoje dzieci....
w pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości i pracowałam bardzo długo a teraz mam bóle brzucha i skurcze i lekarz kazał od razu iśc na zwolnienie i dużo leżeć...
anastazi trzymam kciuki aby weekend Ci szybko zleciał....
wiecie ja czasami lubię pobyć sama w dzień... może się już do tego przyzwyczaiłam bo mój mąż pracuje na zmiany i często się mijaliśmy... ale fakt w nocy nie jest fajnie....
małgorzatkar przykre są takie sytuację.... i niestety jest ich bardzo dużo....
seorise fajny pomysł z przyśpieszeniem czasu ja kolejną wizytę mam dopiero 21 lutego i już się nie mogę doczekać żeby usłyszeć że wszystko jest ok.... ja tez mam w marcu usg połówkowe....

mnie po lewej na wysokości kolca biodrowego....mam takie klucia....i to regularnie co pare minut........nie wiem co to dzisiaj mi się dzieje.....

kopacz, anastazi jak brzuchy przeszedł ból???
mnisia ja pije soczek malinowy albo herbatkę z soczkiem bo od cytryny i wszystkich innych cytrusów mnie mdli

reklama
Do góry