reklama
U
użytkownik 902
Gość
Jagódka a bralas to teraz w trakcie ciąży? sorry ze tak pytam ale tak sie martwie zeby to nie zaszkodzilo malenstwu
Tak, i w tej i w pierwszej.
ewa66 ja właśnie mam tak samo ale budzą one mnie również w nocy... mi jeszcze dokuczają także zrosty na macicy bo miałam już kilka cięć...
haust szkoda nerwów na neta... ja miałam tak wczoraj...
jagódka ja niestety z kaliny kawałek drogi.... a gdzie chodzisz do lekarza??? i gdzie zamierzasz rodzić???? może się spotkamy na porodówce bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie...
może czas pójść na zwolnienie skoro już nie możesz za biurkiem siedzieć
jagódka ja niestety z kaliny kawałek drogi.... a gdzie chodzisz do lekarza??? i gdzie zamierzasz rodzić???? może się spotkamy na porodówce bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie...
U
użytkownik 902
Gość
ewa66 ja właśnie mam tak samo ale budzą one mnie również w nocy... mi jeszcze dokuczają także zrosty na macicy bo miałam już kilka cięć...
Ja jestem na zwolnieniu

karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Dasz przepis na tego chinola?
Nadal boli ;( kogos jeszcze?
mnie poboblewa i nadal twardnieje, ciut rzadziej ale jednak, do tego co jakiś czas mnie zakuje, ale nie brzuch, raczej w innych rejonach, coś jakby w pochwie albo w szyjce. Pisałam o tym przed chwilą na wątku o wizytach i usg, że koleżanka nastraszyła mnie tym twardnieniem i zamiast za 2 tyg idę na wizytę jutro bo boję się czy nie skraca mi się szyjka macicy :-(
kopacz
Mummy :)
Mnie nie boli nic w okolicy pochwy.tylko po prawej str jakby macicy.glownie jak soe dotykam albo ruszam
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kopacz a kiedy masz wizytę?
ja w sumie z samym tym twardnieniem nie przyśpieszałabym wizyty ale to kłucie mnie zaniepokoiło, oczywiście głupia zaraz wklepuje wszelkie objawy w google a potem się martwię :-(
ja w sumie z samym tym twardnieniem nie przyśpieszałabym wizyty ale to kłucie mnie zaniepokoiło, oczywiście głupia zaraz wklepuje wszelkie objawy w google a potem się martwię :-(
U
użytkownik 902
Gość
Jagódka, ty kupiłaś druty a ja szydełkoi tez zamierzam rozpocząć naukę
![]()
Pierwsze próby do bani:-( Jestem leworęczna i chyba ciężko mi będzie bez jakiegoś instruktora
reklama
D o t i
Fanka BB :)
he he - też mamy boxera :-)Ja jak zostaję sama w domu to biorę mojego psa (boksera) do łóżka i czuję się bezpiecznie![]()
ale chrapie tak okropni, że nie ma mowy o braniu go do łóżka, baaa nawet do sypialni go nie wpuszczam