reklama
kopacz
Mummy :)
Czas na kolejne szalenstwo zakupowe)
Dasz przepis na tego chinola?
Nadal boli ;( kogos jeszcze?
malgorzatkar
Fanka BB :)
Ewa, ja doraźnie, jak mnie boli to dwie tabletki a jak przestanie to zapominam
Boli mnie góra brzucha po bokach...nie mocno ale tak dokuczliwie
Boli mnie góra brzucha po bokach...nie mocno ale tak dokuczliwie
Kopacz pewnie rosnie i dlatego boli. Ja tez czesto mam rozne bóle. Czemu w ciazy musimy ciagle sie o cos martwic? ja sie boję o te zatoki walcze z nimi i walcze a tu nic
boję strasznie o maleństwo
Małgorzatkar myslalam ze boli cię przewekle tak jak mnie jak wezmę raz to nic nie pomaga
Małgorzatkar myslalam ze boli cię przewekle tak jak mnie jak wezmę raz to nic nie pomaga
malgorzatkar
Fanka BB :)
Ewa chuda czcionke też zauważam 
Ja mam często takie minutowe bóle jak na okres silne i przechodzi i bywa tak kilka razy dziennie. Mam to od samego początku ciąży i sądzę ze to macica sie rozciąga. Wszystkie bóle są chyba normalne pod warunkiem ze trwają chwile. Jezeli utrzymuja sie dlugo to lepiej sie skontaktowac z lekarzem.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Elza os.świt, ale przy samej porębie
A Ty? Fajnie, że w końcu ktoś z LBNa
Minisia łączę się w bólu, choć mi dziś zdecydowanie było lepiej, wczorajsze leżakowanie i leki pomogły. Z resztą wczoraj wylałam z siebie tyle kataru, że na dziś chyba już nic nie zostało, albo po dwóch dniach euphorbium wreszcie zatrzymało mi katar.
Elifit, może faktyczne to początki rwy? Olej sezamowy w każdym Tesco kupisz. Ja nim czasem włosy olejuję
Ada, no nareszcie! Bardzo się cieszę
Anastazi nie smutaj, obejrzyj jakiś fajny film i spokojnie idź spać i nie denerwuj się, bo brzuchacz pewnie od tego boli!
U mnie dziś jedyne -15 taka piździawa, że myślałam że zamarznę. Byłam w pracy, stwierdzam, że się odzwyczaiłam i już się nie nadaję. Strasznie niewygodnie za tym biurkiem, wszystkie gnaty mnie bolą.
Szmaragd pewnie szuka mieszkania i nie ma netu, a Serge?
Małgorzatkar wpadnij do mnie i też posprzątaj;-)
Kopacz głasiam, weź coś na te brzuch
Ewa ja brałam 3x2 przez 10dni. Teraz brałam euphorbium i szybciej katar przeszedł - mam nadzieję, że nie wróci
Chyba nadrobiłam, chociaż tne wątek.. A! Kupiłam druty, jutro zaczynam naukę;-)

Minisia łączę się w bólu, choć mi dziś zdecydowanie było lepiej, wczorajsze leżakowanie i leki pomogły. Z resztą wczoraj wylałam z siebie tyle kataru, że na dziś chyba już nic nie zostało, albo po dwóch dniach euphorbium wreszcie zatrzymało mi katar.
Elifit, może faktyczne to początki rwy? Olej sezamowy w każdym Tesco kupisz. Ja nim czasem włosy olejuję

Ada, no nareszcie! Bardzo się cieszę

Anastazi nie smutaj, obejrzyj jakiś fajny film i spokojnie idź spać i nie denerwuj się, bo brzuchacz pewnie od tego boli!
U mnie dziś jedyne -15 taka piździawa, że myślałam że zamarznę. Byłam w pracy, stwierdzam, że się odzwyczaiłam i już się nie nadaję. Strasznie niewygodnie za tym biurkiem, wszystkie gnaty mnie bolą.
Szmaragd pewnie szuka mieszkania i nie ma netu, a Serge?
Małgorzatkar wpadnij do mnie i też posprzątaj;-)
Kopacz głasiam, weź coś na te brzuch
Ewa ja brałam 3x2 przez 10dni. Teraz brałam euphorbium i szybciej katar przeszedł - mam nadzieję, że nie wróci
Chyba nadrobiłam, chociaż tne wątek.. A! Kupiłam druty, jutro zaczynam naukę;-)