reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kopacz pewnie rosnie i dlatego boli. Ja tez czesto mam rozne bóle. Czemu w ciazy musimy ciagle sie o cos martwic? ja sie boję o te zatoki walcze z nimi i walcze a tu nic :( boję strasznie o maleństwo

Małgorzatkar myslalam ze boli cię przewekle tak jak mnie jak wezmę raz to nic nie pomaga:(

kopacz to nie dobrze :no::no:...może weź no-spe albo skontaktuj się z lekarzem...
mnie również boli brzuch ale tak jakbym miała dostać okres... mam tak od początku ciąży niestety...

Ja mam często takie minutowe bóle jak na okres silne i przechodzi i bywa tak kilka razy dziennie. Mam to od samego początku ciąży i sądzę ze to macica sie rozciąga. Wszystkie bóle są chyba normalne pod warunkiem ze trwają chwile. Jezeli utrzymuja sie dlugo to lepiej sie skontaktowac z lekarzem.

Wszystkie cierpiące dziewczęta - odpocznijcie troszeczkę...

Czekam sobie na mojego M i czekam, i myślałam, że popiszę z Wami tutaj, ale net mi ciągle siada i nerwy mnie biorą :wściekła/y: Chyba tylko poczytam :-)

reklama
Elza os.świt, ale przy samej porębie:tak: A Ty? Fajnie, że w końcu ktoś z LBNa
Minisia łączę się w bólu, choć mi dziś zdecydowanie było lepiej, wczorajsze leżakowanie i leki pomogły. Z resztą wczoraj wylałam z siebie tyle kataru, że na dziś chyba już nic nie zostało, albo po dwóch dniach euphorbium wreszcie zatrzymało mi katar.
Elifit, może faktyczne to początki rwy? Olej sezamowy w każdym Tesco kupisz. Ja nim czasem włosy olejuję:-p
Ada, no nareszcie! Bardzo się cieszę:tak:
Anastazi nie smutaj, obejrzyj jakiś fajny film i spokojnie idź spać i nie denerwuj się, bo brzuchacz pewnie od tego boli!

U mnie dziś jedyne -15 taka piździawa, że myślałam że zamarznę. Byłam w pracy, stwierdzam, że się odzwyczaiłam i już się nie nadaję. Strasznie niewygodnie za tym biurkiem, wszystkie gnaty mnie bolą.
Szmaragd pewnie szuka mieszkania i nie ma netu, a Serge?
Małgorzatkar wpadnij do mnie i też posprzątaj;-)
Kopacz głasiam, weź coś na te brzuch
Ewa ja brałam 3x2 przez 10dni. Teraz brałam euphorbium i szybciej katar przeszedł - mam nadzieję, że nie wróci
Chyba nadrobiłam, chociaż tne wątek.. A! Kupiłam druty, jutro zaczynam naukę;-)

Do góry