• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
hej
Wczoraj bylam na wizycie u nowego gina.
I i i i ?????
I jestem bardzo zadowolona :)

Ada, super! Mówiłyśmy Ci, że trzeba zmienić lekarza i bardzo się cieszę, że trafiłaś w końcu na porządnego!

na weekend zostaje sama bo maz jedzie do polski bo młodego zabrać go na ferie.....a mnie chyba już nerwy zjadają ze będę sama w domu bo brzuch mnie dzisiaj boli.......nie lubie zostawać sama jak palec...a w nocy to już wogole......<placz>

Anastazi, mój mąż też ostatnio często jeździ w delegacje, a ja w ogóle nie jestem do tego przyzwyczajona bo my zawsze razem... Nie lubię być sama, ale teraz przecież NIE JESTEŚMY SAME :)
przecież nasze maleństwa są z nami. Mi jest dzięki temu raźniej :):):)

hej dziewczynki :)
ja mam starszne urwanie głowy od rana i pewnie wieczorem to odczuję, no ale cóż, niektóre sprawy same się nie pozałatwiają i akurat skumulowały się na jeden dzień.
anastazi dasz radę, to tylko weekend, ale powiem Ci, że tez śpię w salonie przed tv jak nie ma mojego w domu ;-), albo pakuję się Małemu do łóżka i śpię taka skulona, ale teraz to już coraz mniej wygodne i niebezpieczne, bo Mały strasznie sie rozpycha :-p

Dziewczyny dziękuję bardzo za słowa pocieszenia co do mojego niesfornego 2-latka. Naprawdę czasem mi ciężko, ale jestem mamą i nikt nie mówił, że będzie łatwo ;)

U mnie w mieszkaniu tv jest włączony non stop :)

Wróciłam właśnie z zakupów i na obiadek będzie kurczak po chińsku-kocham, uwielbiam to danie, szczególnie teraz w ciąży, a dodatkowy plus to to, że szybko się robi. W poniedziałek zamawiam na allegro wszystkie produkty do potraw chińskich bo taniej wychodzi. Młodemu dodatkowo zrobię zupkę kalafiorową.

U nas -3 stopnie i świeci słońce więc jest oki:)

Też się zastanawiałam, gdzie jest szmaragd... Niektórych osób brakuje na forum:(

Ostatnio słyszę wiele negatywnych historii dotyczących ciąży i porodu, przez co dostaję jakiejś schizy i strasznie się boję o moje maleństwo:( Staram się nie myśleć, ale czasem się nie da. Wczoraj przeczytałam na fb, że znajoma urodziła córeczkę w 24 tyg, ciaży i prosi o 1% z podatku na rehabilitację :( Wyobrażacie sobie takie maleństwo? Szok...

reklama
Moja znajoma z forum, na którym byłam jak Ole rodzilam, urodziła synka jakoś w 18-19tc...600gram...walczył dzielnie ponad miesiąc....

U mnie nadal zimno.... Ale kopa dostałam i posprzatalam całe mieszkanie... Tylko podłóg nie zmylam. A teraz Chirurdzy i jadę po Ole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry