reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

ja miałam na weekend jechać do moich rodziców, ale zostajemy, bo mama dzwoniła, że ich zawiało i nie dojedziemy... a nawet jak ich odśnieżą, nadal wieje, więc i tak zawieje...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jagódko - mielonka była pyszna :-D 3 kanapki zjadłam i mąż tez się połasił :-D
Małgorzatkar - zapomniałam wczoraj napisać, N. ma tą ostatnią kuchnię Smoby, stabilna, dużo schowków, nie gra, tylko szumi jak postawisz na płycie garnek :-) Ja byłam chora na taką z IKEA ale teściowie wcześniej tą kupili, więc tak zostało. I plastykowe mają jeszcze tą zaletę, że można je na balkon, czy taras wystawić, a jak zmokną to nic im nie będzie.
Anastazi - trzymaj się kobietko i nie daj małolatowi :tak::-D
Minisia, Ewa - zdrówka życzę :-)

Ada - bardzo się cieszę, że lekarza z powołania masz, dobrze, że do pracy nie musisz wracać :tak:

Zazdroszczę pogody w Katowicach :-(

Mnie dzisiejszy dzień przywitał nerwówką, ale to na zamkniętym. A zimno u nas OKROPNIE :szok: Ubieram się jak Marek Kamiński na biegun, jakbym się w tych wszystkich ciuchach przewróciła, to bym już nie wstała tylko się turlała :cool2:

Ada gratuluje. Fajnie, ze mozesz odetchnac

Wszystkim przeziebionym, chorym i tym, ktore czuja sie niewyraznie zycze zdrowka :)

U mnie dzis -8 i wiatr, ktory pewnie powoduje odczucie -48 :D

ka.wo ...młodym się już nie stresuje...maz powiedział ze będzie konczyl wcześniej prace i na dwor będziemy wychodzić jak on przyjedzie...wiec się już nie martwię swoja kondycja hahaha bo to maz będzie z nim latal na sankach i placu zabaw....:):):):)jedynie co to ze na basen będziemy sami chodzic bo maz za chiny ludowe na basen nigdy nie pojdzie:):):) ale tam to pelno zjezdzalni wiec ja będę sobie spokojn ie w wodzie siedzieć a maly będzie szalal na zjeżdżalniach:) a tym najbardziej się stresowałam ze nie nadaze za młodym haha:):):)

teraz tylko mnie czeka upojny weekend samej w domu.....ech nie wiem jak to przezyje haha:) ja wręcz się boje zostawać sama w nocy.....nie wiem skad to......

Wiesz Anastazi ja też nie lubię za bardzo sama zostawać, jakoś mam w głowie, że jak coś się stanie to nawet nie kogo o pomoc poprosić, ale musimy być dzielne nie? ;-)

no wlasnie o to chodzi:):):):) a jeszcze jak siedze sama to slysze kaaaaaazdy szmerek w domu :):):):) a spac to na pewno będę w salonie przy wlaczonym telewizorku to wiem na pewno:):):):):)hahaha:)

reklama
dzięki :) kochana jesteś:) .....mam nadzieje ze szybko zleci weekend:) ech....za tydzień czeka mnie koleny taki sam...bo będzie małego odwozil spowrotem do polski:) wiec na pewno będę siedziała na BB cale dwa weekendy:):):) tylko czy ktoś tu zagladnie??:):):)

Do góry