• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Nie wiem czy przeklinac. Postaram sie nie przeklinac.
Poszlam dzis do gina (nie swojego) poniewaz mialam twardniejacy brzuch i skurcze. Nie moj gin zrobil mi usg, uznal, ze serduszko Kruszyny bije, nie zmierzyl szyjki i wyslal do szpitala.
Pojechalam do szpitala, szyjka spoko, lozysko nisko ulozone, ale to nic nie przeszkadza. Mam lezec, brac magnez i nospe. Nie wiem tylko dlaczego nie powiedzial mi tego ten gin?? Bal sie postawic diagnoze, pod ktora mialby sie podpisac?? Mam wrazenie, ze nie umial obsluzyc sprzetu usg i odeslal mnie do szpitala niepotrzebnie mnie denerwujac...

Za tydzien mam isc na kontrole. Wizyte u swojego gina mam na 13.03 wiec umowie sie gdzies na przyszly tydzien na kontrole i na usg 4d.

reklama
Makota to super, że wszystko ok :tak: bez sensu cię nastraszył :no:

Dziewczyny nie liczcie, że zawsze coś wychodują z takiego wymazu, po pierwsze w samym "glucie" bakterii zdolnych do wzrostu praktycznie nie ma, po drugie inne bakterie mogą być w gardle, a inne w zatokach, nie mniej jednak dobrze by było, żeby wymazy były zlecane standardowo.

Odebrałam wyniki moczu, jest mentny, na dużo bakterii i ogólnie z tego co rozumiem to jest niedobrze. Wizyta w poniedziałek a ja juz dostaję do głowy. Szczegóły w wizytowym :-(

Makota, czyli w sumie masz tak jak podejrzewałam to samo co ja miałam... mi przeszło tak po 3 dniach ale jak więcej coś porobię, to brzuch twardy i boli trochę... odpoczywaj jak najwięcej, z drugiej strony to jak ten lekarz, co rano u niego byłaś, nie był pewny czy wszystko w porządku, to lepiej, że cię odesłał do szpitala, niż miałby powiedziec, że masz brać magnez a okazałoby się, że jednak to coś bardziej skomplikowanego...

makota89 - jak facet miał nie być pewny diagnozy to lepiej, że cię odesłał do szpitala. Teraz wypoczywaj, bo miałaś sporo dzisiaj nerwów i stresów.
Dzięki tobie przypomniałam sobie o wieczornej porcji magnezu... beznadziejna z tymi lekami jestem, ciągle o nich zapominam.

malgorzatkar - ciąża 12 m-cy, ty to jednak szalona jesteś :rofl2:

Zasypiam na stojąco. Idę się opluskać i do łóżka. Może dziecko pójdzie spać wcześniej niż wczoraj to i mi się uda zasnąć. Dobranoc i do jutra.

reklama
Makota teraz sobie poleniu**** i sie nie przemeczaj, zawsze lepiej sprawdzic niz potem sobie wyrzucac too i tamto

Wkleiłam w watku zakupowym opinię o kremach na roztepy takze mozna sobie podczytac ciekawostki

dzis w ddtnv znow lecialo o szczepieniach ale akurat musialam wychodzic do pracy i zapomnialam nagrac

do co zebow to ja bede za dwa tygodnie robic koronke i nie widzi mi sie wydawac 1500zl ale ja uwazam ze lepiej ratowac jak mozna niz rwac. jak sie wstrzymam z wydatkami to bedzie trzeba rwac takze wole wydac pieniazki i miec zeby na starosc takze dziewczyny nie odkladajcie bo o zdrowie trzeba dbac!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry