Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Szmaragd ma core z tego co pamietam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trzymam kciuki, żeby tak było codziennie :-) (tzn. bez dźwigania na rękach do domu ;-) ).
Mam nadzieję, że wyjdzie ok :-)
Także włosy nawet na ginekologu robią wrażenie hehehe. Wieści we właściwym wątku.
Wymeldowałam się od rodziców, zrobiłam zdjęcia do dowodu, pojechałam się zameldować 10 km dalej do innej gminy (naszukałam się ze 2h odpisu z księgi wieczystej i zawiadomienia o zakończeniu budowy) i na koniec nie mogłam złożyć wniosku o dowód osobisty, bo .... nie przyniosłam jako załącznika ze skróconym odpisem aktu małżeństwa. Myślałam, że szlag mnie trafi. Pytam po co skoro nazwiska nie zmieniam. No, ale nic musi być. Pytam czy może być do wglądu bo jeden mam w domu. Nie musi być załącznik. No to dawaj z powrotem do urzędu rodziców po odpis z urzędu stanu cywilnego. I już z wnioskiem nie zdążyłam wrócić, bo oczywiście 15. Kolejny dzień będzie to samo. Jak sobie pomyślę, że jeszcze wymiana prawka, dowodu rejestracyjnego, zgłoszenie w skarbowym, w bankach, u pracodawcy i gdzie jeszcze aż się boję pomyśleć to aż mnie krew zalewa 

Hobbit, ale wymeldowanie i zameldowanie mogłaś zrobić w jednym okienku, oni teraz z automatu sami zgłaszają wymeldowanie z tego co kojarzę

dziś to samo... 

Cześć Dziewczyny
Czy Wy też tak dziś się podle czujecie??? Ja normalnie przez całą ciążę się tak źle nie czułam. Już wczoraj jakoś mi się w głowie kręciłodziś to samo...
to chyba przez tą pogodę.....