malgorzatkar
Fanka BB :)
Ka.wo uważaj na.siebie i trzymam kciuki, może tylko jakieś przesilenie wiosenne cię dopadlo ale w wersji hard...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jedyne co mnie martwi to dzisiaj rano obudził mnie ból gardła, na razie trochę przeszło, ale mam nadzieje, że nic mnie nie bierze...
ja jakiś czas temu na jakimś forum czytałam o pączkach, dziewczyny się zastanawiały czy mogą go zjeść, bo przecież do ich produkcji dodawany jest spirytus, myślę, że nie można dać się zwariować 

znooowu mam jęczmień na oku tym razem na drugimnie wiem czy potarłam czy mi brakuje jakichś witamin
W życiu nie miałam takich problemów z oczamia w tej ciązy to jakieś fatum
![]()
Cześć Dziewczyny!
Wczoraj zaliczyłam nieprzyjemną przygodę :-(Pisałam, że w nd i pn trochę mi się w głowie kręciło, ale przechodziło. A wczoraj poszłam sobie do pracy, nie minęło 45 min jak mi się w głowie zakręciło to myślałam, że padnę. Chodziłam, siedziałam, leżałam, na dwór poszłam się przewietrzyć, coli się napiłam nic nie pomogło, a dodatkowo zwymiotowałam wszytsko co zjadłam przez całe przedpołudnieśrodek dnia więc nic mi nie pozostało jak szybko wezwać taxi i na najbliższą ip pojechać do Piaseczna, bo na Starynkiewicza do mojej gin by mnie ze 2h wieźli. Te zawroty trzymały mnie 5h
Zrozbili mi badania, z dzieckiem wszystko ok, ciśnienie niskie 90/60, we krwi trochę poniżej normy potas, więc kroplówkę zrobili i tyle. Wyszłam o 23.15, cały czas mi się trochę kręciło, ale było znazcnie lepiej, pojechałam do domu, zjadłam 3 biszkopty i wypiłam herbatę 5 min i znaowu wymioty
W nocy było ok, spałam choć ciągle mi się szpitale śniły, ale od rana jakoś super się nie czuję
Dzwoniłam do mojej gin mam się wbijać w kolejkę ok 17 i zobaczymy co mi powie. Do wczoraj te zawroty z pogodą wiązałam, ale nie możliwe żeby od niskiego ciśnienia atmosferycznego mieć zawroty głowy doprowadzające do wymiotów...

a jak by winogrona miały szkodzić, to moja mała FAS by miała na 200%, bo to ostatnio mój ulubiony owoc, zaraz po skończeniu fazy cytrusy.
tam jest alkohol!!!! jak Mu powiem to chyba zdębieje :-)
ja na chwilke z kawka wpadam:-)
nieprzyjemna sprawa, życzę aby poszły precz 
sama pije kefiry i maslanki w ciazy i nie wyobrazam sobie tygodnia bez nich 
cieszę sie już na sama mysl o pokoiku synka, w końcu pomieszczenie nie bedzie stac puste