Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam uprane używki z lumpka i kupione na necie w naszym proszku. Teraz kupiłam rzeczy do szpitala - uprać i poprasować w razie W może teściowa lub mama, ale jak trafię wcześniej do szpitala rodzić, to nikt mi podkładów dobrych nie kupi, bo za ich czasów takich rzeczy nie było - dlatego dla mnie to priorytet.Jutro jadę kupić cienki szlafrok i powoli pakuję torbę do szpitala - do 30tc chce mieć załatwioną torbę dla siebie w 100%. Fotelik kupujemy w tym m-cu, materacyk też. Potem skupiamy się na malowaniu, odświeżaniu ścian i chyba dopiero wtedy zacznę prasować, bo będę już miała komodę dla Adaśka (to główny powód, bo remont tylko na dole) i czysto w domu. Muszę skręcić łóżeczko i sprawdzić czy wszystko z nim w porządku. Na koniec zostawiam biustonosz do karmienia;-)

Klaudia kaszle przez sen, siet pewnie już coś z przedszkola przyniesie
Pojechałam dziś do przedszkola po nią, a jakaś matka pyta chłopca z Klaudii grupy: "jak się dziś czułeś kasłałeś jeszcze?" nosz kurna jak kasłał to po cholerę do przedszkola go wysłała?!