reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Michalina - 100 latek dla taty :) W prezencie dla nastolatka też uważam, że zdecydowanie najbardziej ucieszy się z gotówki :) taki wiek, ze trudno coś trafić co przypadnie akurat do gustu. No i właśie jakiś drobiazg okazjonalny, czekoladki czy zając. HEeheh albo może kup odrazu dwa kanarki, ten drugi zamiast pieiążków :D:D
Małgorzatkar - oo do 15 to można odpocząć, ale pewnie jak każda chyba zamiast leżeć będziesz wyszukiwała sobie zajęć domowych :)
ewa, makota - zdrówka

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi prezentowe. Przemyślałam, poszperałam i zalazłam kolejne części ulubioej Igorowej książki, także teraz tyko zamówić :)
Dziś bez planów, pewnie zaliczymy spacer przedpołudniowy aha a 17 do pediatry idziemy, mam nadzieje z wyniki sików już będą :)

Ostatnia edycja:
reklama
Więc w ramach odpoczywania wstawiłam pranie, posprzątalam w kuchni, rozładowałam i załadowałam zmywarkę, umyłam okna balkonowe, ale póki co tylko wewnątrz, starłam kurze wszędzie, ogarnęłam pobojowisko w Oli pokoju, teraz siedzę z kawką i myślę co by tu zrobić, ale po woli lenistwo przychodzi, więc pewnie chwilę poleniu****e faktycznie

Witam,
Ewa, dziewczyny mają rację, zmień lekarza koniecznie.
Michalina wszystkiego naj naj dla Taty. 70 lat już - to późno mu się trafiłaś ;-)

Dla 15 latka to albo kasa, albo zapytać co potrzebuje i to kupić :-)

U nas też nie ma prezentów wielkanocnych :)
Co najwyżej jajka z niespodzianką :rofl2:

u nas tez bez prezentów na Wielkanoc...i dobrze!
Dzisiaj wizytka u ginekologa! Ciekawe ile Maluch waży, bo kopie jakby miał już z 2 kg ;-)

daj znac bo tez jestem ciekawa ile moja Zocha moze wazyc a teraz nie robilam na wizycie usg bo mialam 2 tyg temu i nie spytalam o wage;/

dobra, odpoczywam, bo mąż z pracy wrócił i odsypia, więc koniec hałasowania. jedynie prasowanie mogę jeszcze zrobić, ale to później

u nas też nie ma jako takiego zajączka, ale niestety dziadkowie szaleją, więc Ola pewnie coś dostanie... zresztą od zawsze u nas był zwyczaj, że na święta jak się cała rodzina zjeżdżała, to dzieci dostawały czekoladę/czekoladowe coś. też niedługo Oli pokoju zabraknie na zabawki, a przecież jak młodzież się pojawi, trzeba będzie znaleźć znów miejsce na matę, leżaczek, stoliki edukacyjne itp...

witam się w tą zimną środę.... takie ładne słoneczko a tak zimno... u Was też tak????

jagódka gratuluje zorganizowania... mi się jakoś ciężko zabrać za te rzeczy tak w ogóle to chciałabym jeszcze dłużej pochodzić w ciąży...
a jakie podkłady kupujesz??? masz jakieś sprawdzone...bo ja nie pamiętam jakie miałam przy pierwszym porodzie, chyba takie najzwyklejsze z apteki...

małgorzata współczuje cukrzycy...ale dasz radę... i jak kupiłaś już glukometr???
Ty to wszystko zdążyłaś zrobić DZISIAJ :szok::szok::szok: podziwiam... ja mam takie lenia że wstyd mówić.... prasowanie na mnie łypie już od kilku dni.... ale głupio mi się teraz zrobiło i chyba się wezmę za jakąś robotę....

u nas też nie robimy prezentów wielkanocnych jedynie dla dzieciaków jajeczka takie malutkie chowamy żeby poszukały!!!!

sokoja powodzenia na wizycie

U nas nie ma zajączka, pewnie tylko słodycze Aru dostanie.

Ja jutro mam wizytę u gin, ciekawe jak tam wyniki glukozy.

Ja podkłady poporodowe kupuję canpol. W Rossmanie dycha za dwie paczki.

Hej :-)

Małgorzatka widzę, że energia od rana Cię rozsadza ;-) Ja to tylko 1 pranie zrobiłam i brudne okna pooglądałam :-D

Ewa zdrówka :tak:

Michalina
najlepszego dla taty :-) Kanarek - świetny pomysł na prezent :-)

U nas też na zajączka nie robi się super prezentów - jakieś jajko-niespodzianka i kolorowanka wystarczą :tak: No i rano w ogródku lub w domu chowamy takie cukierki-jajeczka, które później Mati szuka:tak:

reklama
ja tyle zrobiłam, bo mężu miał laptopa w pracy, a na tablecie czy komórce to nie to samo :p za to już mi się odechciało dalszych porządków, tak wiec przyłączam się do leniwców :D

Do góry