reklama
Lilla My
Fanka BB :)
Przy drugim będę miała hard core bo teraz jest aż nazbyt życzliwie 
elifit
Moderatorka
Uff śpi 
kornela123
A moj agent marudzil,ze spac,wzielam na rece,ukolysalam,idkladam spiacego do wozka a ten w smiechy
bawi sie z tatusiem.

angelika2014
U mnie Franek bawi się w najlepsze
makota89
Adas tez walczyl. Dosc dlugo, ale powiem Wam, ze on jeczy na zlosc... Jak zapomni, ze jeczal to sie usmiecha, smieje i znowu. Drze sie, za chwile gaworzy i guga. Jeczal, nosilam - zle, posadzilam - zle, polozylam - zle, lustro - zle, swiatlo - zle, cyc - zle, smok - zle, smok+lezenie obok cyca mamy=Sen. Spi od 19 bez cyca. Pewnie w nocy da popalic..
Pisalyscie, ze starsze rodzenstwo to dobre nianie/klowny
moja siostrzeca moze tylko stac przy dasiu a ten juz sie usmiecha. Dzis Martynka wybrala marchewke na obiad Adasia i pekala z dumy. Mowila mu, ze to jej wybor i takie tam, a jak dzwonila dzwonkami to das zasmiewal sie w glos. Smiejemy sie, ze to polozna 
Dajecie juz zupki i miesko?
Uzywacie poduszeczek? Przy tym skoku chcialby sie wtulic, ale boje sie, ze sie udusi :/
Pisalyscie, ze starsze rodzenstwo to dobre nianie/klowny
Dajecie juz zupki i miesko?
Uzywacie poduszeczek? Przy tym skoku chcialby sie wtulic, ale boje sie, ze sie udusi :/
elifit
Moderatorka
I.. pospane 
kornela123
Makota my mamy piduszeczke plasciutka od urodzenia. On sie w nia ciagle wtula.
Elifit lacze sie w bolu,maly wrzeszczy a zasnac nie moze....
Elifit lacze sie w bolu,maly wrzeszczy a zasnac nie moze....

Elifit, a takie miałyśmy dobre dzieci kilka msc temu ;-)
Lilla, ja się spodziewałam,że teraz nie będzie różowo bo moje pierwsze super light było.
Ciężko byłoby ją przebić.
Makota, zupki to taka nazwa tych wszystkich papek. Czy to 2 czy 5 składników. Lekarka dziś powiedziała,że po 6 msc powinien mięsko dostawać. U nas daleka droga bo same warzywka słabo idą.
Moje dziecko jest tak zafascynowane siadaniem,że nawet w trakcie jedzenia musi co kilka łyków usiąść
Jedynie przy max zmęczeniu zjada spokojnie.
Lilla, ja się spodziewałam,że teraz nie będzie różowo bo moje pierwsze super light było.

Makota, zupki to taka nazwa tych wszystkich papek. Czy to 2 czy 5 składników. Lekarka dziś powiedziała,że po 6 msc powinien mięsko dostawać. U nas daleka droga bo same warzywka słabo idą.
Moje dziecko jest tak zafascynowane siadaniem,że nawet w trakcie jedzenia musi co kilka łyków usiąść

reklama
elifit
Moderatorka
Mika to tak jak mojego starszaka.
Z teraz usypia przy cycu.
Z dziś przy karmieniu zupką złapała łyżeczkę i sama chciała jeść
My dzisiaj próbowaliśmy z mięskiem.
Z teraz usypia przy cycu.
Z dziś przy karmieniu zupką złapała łyżeczkę i sama chciała jeść
My dzisiaj próbowaliśmy z mięskiem.
Ostatnia edycja:
Podziel się: