Musisz wejść w swój profil i tam jest sygnatura tam wklejasz link z suwaczkiem tylko musi być ten specjalny dla babyboomPatuska moze byc z kompa
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz wejść w swój profil i tam jest sygnatura tam wklejasz link z suwaczkiem tylko musi być ten specjalny dla babyboomPatuska moze byc z kompa
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Szkoła rodzenia...
Byłyście w poprzednich ciążach? Idziecie teraz? Warto?
Ja się chyba zdecyduję...
To samo mówiłam mężowi przy pierwszym porodzie. Każdy jego dotyk doprowadzal mnie do szału, więc miał zakaz, ale musiał stać obok heheja zdecydowanie planuje rodzinny, to moj pierwszy i nie wyobrazam sobie byc tam sama, razem stworzylismy dzieciaczka, to teraz razem bedziemy to przezywac, na kazde usg tez chodzimy razem![]()
No i się postresowalam tą szyjka i zaczęłam czytać jak głupia. chyba odłącze sobie neta![]()
Ja chodziłam w poprzedniej ciąży i sobie chwale. Wyklady były dość nudne ale odpowiadała na wszystkie nasze pytania było ubieranie lalkiSzkoła rodzenia...
Byłyście w poprzednich ciążach? Idziecie teraz? Warto?
Ja się chyba zdecyduję...