przeczytałam 3 razy i się domyśliłamwłaśnie się skapłam że nie napisałam ze teść na mnie naskoczył z tym Dominikiem nie mój ArturTrezciego jeszcze nie ma i raczej się nie zanosi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeczytałam 3 razy i się domyśliłamwłaśnie się skapłam że nie napisałam ze teść na mnie naskoczył z tym Dominikiem nie mój ArturTrezciego jeszcze nie ma i raczej się nie zanosi
![]()
Stare becikowe od gminy czy miasta 1000 zł to dostaje każdy kto był pod opieką do 10tc przy tym można się starać tez o to z Mops czy gops tez 1000 zł jeśli dochod nie przekroczy coś koło 1900 na osobę trzeba ze skarbówki zaświadczenia o dochodach itd. A to nowe kosiniakowe co teraz weszło to należy się tylko tym którym nie przysługuje zasiłek macierzyński. Co miesiąc 1000zł przez rok od urodzenia jeśli urodziło się przy jednym porodzie jedno dziecko przy bliźniakach 65 tyg przy trzech jest 67 tyg chyba czy jakoś tak.Dziewczyny jak to jest z becikowym? To dostaje każdy? wogole się na tym nie znam może mi ktoś napisać jak to jest?![]()
Witam Was kochane. Wpadam zeby sie pozegnac do mam nadzieje lipca. Bylam dzis na badaniu USG u gina po miesiacu od ostatniego. Chcialam poznac plec a obraz ledwo czytelny - wyszlo nam malowodzie. Karetka. Szpital. Jutro przenosza mnie do kliniki specjalistycznej i bede szukac przyczyny. Nic nie czulam niepokojacego. Wody mi sie nie sacza szyjka zamknieta. W naszym przypadku USG bardzo pomoglo. Moze nawet uratowalo życie mojego szkraba. Nerki byly widoczne wiec nie jest najgorzej. Pewnie beda mi uzupelniac te wody... bedziemy walczyc!
zycze Wam spokojnej ciazy. zdrowka i mam nadzieje, ze w lipcu pokaze Wam fotki mojego skraba! A teraz wybaczcie mi. Bo mam tyle roznych mysli w glowie i chce byc z nimi sama.
.
. Proszę o kciuki, żeby moja starsza córcia nie złapała co jest mało prawdopodobne, ale ja mam nadzieję, jeszcze bo była szczepiona.
. Cieszę się, ze mojemu mężowi nie jest przykro, bałam się, ze to gorzej zniesie, ale nie powiedział nawet słowa, tylko ucieszył się i praktycznie podszedł do sprawy, że przynajmniej ciuszki już mamy
. Zresztą uwielbia nasze córcie więc tą malutką księżniczkę na pewno będzie równie mocno uwielbiał.
.
. Jedyne co powiem to nie przepraszaj, nie masz za co , nawet choćby i On się nie kwapił, ale ja na serio rozważyłabym wyjazd do Polski do mamy. My będziemy Ciebie wspierać ze wszystkich sił. Pisz jakby co.
.Chodziło mi o to że jak lekarza zmienisz to i tak ci karta zostanie karta. Przy porodzie chyba dalej zabierająteraz ją zostawiają? Bo przy moich porodach 15 i 11 lat temu karty ciąży zostały w szpitalu po porodzie